תפקודי כבד גבוהים מאבקה של אופטימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפקודי כבד גבוהים מאבקה של אופטימום
    help me!
    07/05/2010

יש מצב שהאבקה גורמת שתפקודי הכבד שלי יקפצו בכזאת צורה קיצונית?
    אני נמצא פי 3 מהנורמה.
    הלכתי לבדיקות אחרי המלצה של חבר בחדר הכושר עם אותה הבעיה.
    יכול להיות שזה מזה? אני שותה אופטימום חלבון בטעם שוקו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תפקודי כבד מאבקת חלבון של OPTIMUM

שוהם
    08/05/2010

OPTIMUM שמה באבקה שלה מיני רכיבים שיכולים לעלות את תפקודי הכבד ולהעמיס על הכבד והכליות.
    המלצתי היא לשתות חלבונים מבודדים מסוג איזולט שאינם מכילים את אותם הרכיבים שיש במוצרי חברת OPTIMUM, לדוגמא המוצר ISO93

לדוגמא, בחלבון GOLD של אופטימום, בטעם הבננה, תוכל למצוא רכיב הנקרא טטרזין, שמקורו בנפט . ממנו מפיקים צבעי מאכל.
    בסופו של דבר, הכבד, המשמש כמסננת של גופך, מרכז אליו את כל אותם רעלים ולכן נוצר עליו העומס.

האם תרצה להכניס דברים כאלו לגופך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יודע שזאת הודעה ישנה אבל גם אני

עומרי
    19/12/2010

ניתקלתי באותה התופעה בשימוש של אותו סוג חלבון ואני חושב שזה קשור לאנזימים שהוסיפו לאבקה הזאת כי לאחר שקניתי חלבון אחר ללא אנזימי העיכול שיש באופטימום גולד- הבדיקות יצאו תקינות...
    האם יש כאן עוד מישהו שניתקל בתופעה ה"ל??זה מענין,במיוחד כשמדובר בחברה עם שם עולמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו