מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפקודי כבד גבוהים מאבקה של אופטימוםhelp me!07/05/2010
יש מצב שהאבקה גורמת שתפקודי הכבד שלי יקפצו בכזאת צורה קיצונית?
אני נמצא פי 3 מהנורמה.
הלכתי לבדיקות אחרי המלצה של חבר בחדר הכושר עם אותה הבעיה.
יכול להיות שזה מזה? אני שותה אופטימום חלבון בטעם שוקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפקודי כבד מאבקת חלבון של OPTIMUM
שוהם08/05/2010OPTIMUM שמה באבקה שלה מיני רכיבים שיכולים לעלות את תפקודי הכבד ולהעמיס על הכבד והכליות.
המלצתי היא לשתות חלבונים מבודדים מסוג איזולט שאינם מכילים את אותם הרכיבים שיש במוצרי חברת OPTIMUM, לדוגמא המוצר ISO93
לדוגמא, בחלבון GOLD של אופטימום, בטעם הבננה, תוכל למצוא רכיב הנקרא טטרזין, שמקורו בנפט . ממנו מפיקים צבעי מאכל.
בסופו של דבר, הכבד, המשמש כמסננת של גופך, מרכז אליו את כל אותם רעלים ולכן נוצר עליו העומס.
האם תרצה להכניס דברים כאלו לגופך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודע שזאת הודעה ישנה אבל גם אני
עומרי19/12/2010ניתקלתי באותה התופעה בשימוש של אותו סוג חלבון ואני חושב שזה קשור לאנזימים שהוסיפו לאבקה הזאת כי לאחר שקניתי חלבון אחר ללא אנזימי העיכול שיש באופטימום גולד- הבדיקות יצאו תקינות...
האם יש כאן עוד מישהו שניתקל בתופעה ה"ל??זה מענין,במיוחד כשמדובר בחברה עם שם עולמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)