שרירי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירי בטן
    אריאל
    10/05/2010

אני בן 17 ויש לי בעיה עם לפתח ריבועים
    כלומר יש לי בטן שטוחה (כי אני די רזה) אבל אני לא מצליח לעשות כפיפות בטן עם משקולות
    כדי שהריבועים באמת יבלטו. אני לא יודע איפה להחזיק אותן כי הן גדולות (הן מהמשקולות שמוסיפים עליהם משקל לפי הצורך). אני אשמח אם מישהו ייעץ לי.
    נ.ב. בנוסף אני עושה תרגיל הרמת רגליים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרירי בטן

הוספת תגובה

• כמה נקודות למחשבה

איתי הר-ניר
    10/05/2010

1. מראה ויזואלי של הבטן קשור גם ביציבה נכונה.
    2. תמיד יש לקחת בחשבון את הניטטה הגנטית.
    3. הרמת רגליים במושב בטן אצל לא מעט אנשים מבוצעת כך שמפעילה יותר את שרירי כופפי הירך.
    4. תוצאות מספקות לרוב קשות להשגה בנסיון לרדוף אחר אידיאל שרואים במגזינים (הרבה פוטושופ).
    לכן צריך הרבה סבלנות.
    5. פעילות גופנית מלאה מאוזנת ועקבית בעלת הסיכויים הטובים ביותר להשיג תוצאות ולמזער טעויות ונזקים בדרך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרירי בטן

עופר קיס
    10/05/2010

קח בחשבון שיש סיכון לכאבי גב עם משקולות לבטן.
    ניתן להחזיק את המשקולות בידיים ישרות מעל הראש - רק זהירות. אם הצוואר כוב להניח , עד שהצוואר יתחזק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו