מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דעתם של חבריםשמחה11/05/2010
אני מתאמן כבר שנה וחצי ולאחר האימון אני צורך אבקת חלבון, רוב האנשים \חברים אומרים לי שאבקת חלבון לא בריאה,מסכנת את הכבד,ואת הכליות.... האם להפסיק או להמשיך לצרוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמויות "שפויות"
איתי הר-ניר11/05/2010אין צורך להדאיג אותך...
לא ציינת כמה חלבון אתה צורך.
בדגול- אנשים שמבצעים אימוני כוח עצימים צורכים חלבון כ 1.4-1.8 גרם לכל ק"ג גוף.
ישנם מחקרים שמצביעים על יותר.
אין חשיבות משמעותית לצריכת חלבון דווקא לאחר האימון.
ישנם מחקרים שמצביעים על צריכה רציפה במנות קטנות לאורך היום כעדיפה, אחרים סותרים טענה זו.
בכל מקרה, מרכיב החלבון ככל שחשוב אינו בלעדי, ויש להיות תחת משטר תזונתי משלים, מאוזן ומלא.
בכל מקרה אם התזונה שלך מדאיגה אותך, או ישנם סימנים מחשידים.
תתיעץ עם תזונאי קליני - שעבר השתלמות בתזונת ספורט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ בחום
נופך11/05/2010אני בגדול לא יכול בלי האבקה הזו ,קשה מאוד לצרוך כמות גדטלה של חלבול ממקורות "טבעיים",חוסך המון כסף וזמן.....
ממש ממליץ
וגם מאז שאני צורך את זה ממש התחלתי לגדול ואני מרגיש ממש מסופק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשמחה
ד''ר איתי זיו13/05/2010מה שחשוב הנו כמות החלבון הנצרכת ביום והעיתוי . כלומר יש לצרוך את החלבון לפחות 6 פעמים ביום ולא ב-2-1 פעמים!.
אבקת חלבון, אין הכרח לצרוך אצל מרבית המתאמנים וניתן להסתפק גם במזון איכותי המכיל את רכיבי המזון ההכרחיים.
מציע שבמקביל תתייעץ בפורום של תזונת ספורט.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)