מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה ייעוץשיר12/05/2010
שוב שלום,
יש לי שאלה..אני בת 24 ושוקלת 53 על 1.62. אם לומר את האמת אני פשוט זוועתית בכל הקשור לבריאות ולתזונה נכונה. אני זוללת המון מאכלים משמינים כמו פסטות,גבינות צהובות,מאכלים מתוקים,מזון מהיר וכמובן שלא נפלה את הקולה. בנוסף אני לא עושה שום פעילות גופנית מכל סוג שהוא.
רציתי לדעת מה יקרה אם אמשיך לאכול בצורה הזו אך אתחיל לעשות הליכה של שעה כ-4 פעמים בשבוע? מה יקרה לגוף?האם הוא יישאר באותו מצב?הוא יכול להתעצב בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענבל
איתי הר-ניר12/05/2010כמו הפתגם הידוע "לא ניתן לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה"
בכדי לשנות את הרכב הגוף בצורה מאוזנת ונכונה חייב להיות שינוי של אורך החיים.
שינוי של מרכיב אחד במשוואה (פעילות גופנית) לא ישיג את התוצאות הרצויות.
מלבד מראה חיצוני, מה עם הבריאות?
גם אם יהיה שינוי מסויים במראה החיצוני, התזונה שלך, (לפי מה שאת מעידה) רחוקה מלהעניק לך בריאות. בטווח הארוך גם אם תשיגי משהו התזונה לא תאפשר לך התמדה לטווח ארוך.
בגדול, את חייבת לקבל יעוץ תזונתי, גם אם חד פעמי.
כן מותר לאכול, המידה היא המפתח, התזונה צריכה להיות מלאה ומאוזנת...גם שם יש מקום לפסטה ומאפים.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)