מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהנופך12/05/2010
מאז שאני עושה תרגילי כוח לרגלים אני מרגיש חולשה גדולה לעשות איתם אימוני אירובי (מה שלא היה לי לפני אימונים אלו) וגם כאבים ברגלים.ממה זה נגרם ואך אפשר להמנע?
יש לציין שאני עובד עם מאמן כושר והכל לפי תוכנית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחלמה
ד''ר איתי זיו13/05/2010מציע:
ייתכן שהאימונים שהנך מבצע הם בנפח ובעצימות גבוהים מדי. במידה ואימוני האירובי הנם לאחר אימוני הכוח כדאי להפרידם. בנוסף, חשוב מאוד סוג התרגילים. ביצוע תרגילים מורכבים לרגליים עם משקלים כבדים יוצרים עומס רב על המערכת השרירית וההורמונלית וריצה לאחר אימון שכזה לא קלה כלל ועיקר.
ייתכן שיש להפחית את מספר האימונים הרגליים השבועי, או לחילופין להעלות את מספר החזרות בכל סט ולהפחית את המשקל , או לבצע פעילות אירובית בקצב לב קל יותר.
בנוסף לתזונה לאחר האימון חשיבות רבה במיוחד וקשורה להתאוששות. לדוגמה, במידה ומאגרי הגליקוגן בשרירים ובכבד נמוכים מדי וודאי שתתקשה לבצע את הפעילות האירובית.
צריך לנסות אחת או יותר מהאפשרויות שציינתי ולפי זה לנהוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)