עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    נופך
    12/05/2010

מאז שאני עושה תרגילי כוח לרגלים אני מרגיש חולשה גדולה לעשות איתם אימוני אירובי (מה שלא היה לי לפני אימונים אלו) וגם כאבים ברגלים.ממה זה נגרם ואך אפשר להמנע?
    יש לציין שאני עובד עם מאמן כושר והכל לפי תוכנית
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• לאחלמה

ד''ר איתי זיו
    13/05/2010

מציע:
    ייתכן שהאימונים שהנך מבצע הם בנפח ובעצימות גבוהים מדי. במידה ואימוני האירובי הנם לאחר אימוני הכוח כדאי להפרידם. בנוסף, חשוב מאוד סוג התרגילים. ביצוע תרגילים מורכבים לרגליים עם משקלים כבדים יוצרים עומס רב על המערכת השרירית וההורמונלית וריצה לאחר אימון שכזה לא קלה כלל ועיקר.
    ייתכן שיש להפחית את מספר האימונים הרגליים השבועי, או לחילופין להעלות את מספר החזרות בכל סט ולהפחית את המשקל , או לבצע פעילות אירובית בקצב לב קל יותר.
    בנוסף לתזונה לאחר האימון חשיבות רבה במיוחד וקשורה להתאוששות. לדוגמה, במידה ומאגרי הגליקוגן בשרירים ובכבד נמוכים מדי וודאי שתתקשה לבצע את הפעילות האירובית.
    צריך לנסות אחת או יותר מהאפשרויות שציינתי ולפי זה לנהוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו