כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    אנוכי
    13/05/2010

שלום רב !!

אני עושה אימון משקולות ומכשירים בדרך כלל ארבע פעמים בשבוע למשך שעה-שעה וחצי.
    בסוף האימון אני לוקח שייק שמכיל סקופ של אבקת חלבון, 300 מ"ל חלב וכפית וחצי סוכר ענבים.
    השאלות שלי הן:

1. מהו פרק הזמן אחרי האימון שמומלץ לקחת את השייק?
    2. בימים החופשיים אני נוהג לבצע גם אימון אירובי כדי לשרוף שומנים (אליפטיקל ושחייה), האם גם אחרי אימונים אילו מומלץ לקחת שייק חלבונים, או שהוא פוגע בשריפת השומן ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• ועוד דבר ששכחתי

אנוכי
    13/05/2010

האם אחרי אימון מומלץ לקחת את השייק עם חלב או עם מים ? כי שמעתי שחלב מאיט ספיגת חלבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכת חלבונים

איתי הר-ניר
    13/05/2010

צריכת חלבונים אינה פוגעת במאזן המטבולי.
    אין חשיבות מיוחדת למועד צריכת חלבון לאחר אימון, המחקרים מאוד חלוקים בדעתם בעניין.
    יותר חשוב הצריכה שלך במהלך כל היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנוכי

ד''ר איתי זיו
    13/05/2010

מציע:
    1. לפני שבכלל הנך משתמש בשייק לבדוק אם אינך יכול להשיג תוצאות דומות ואולי אף טובות יותר עם אוכל מזין רגיל.
    2. את החלבון יש לצרוך בסמוך לאימון כ- 30-45 דקות מסיומו.[
    3. אימון אירובי חשוב מאוד שהנך מבצע ולגבי התזונה גם ביום זה חשוב לצרוך חלבון באופן מסודר בכלל וכן גם אחר אימון.
    ממליץ בחום להתייעץ בפורום תזונת ספורט.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה

אנוכי
    19/05/2010

אני אתייעץ בפורום תזונה גם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו