עזרה דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!
    אנה
    13/05/2010

לפני כחודשיים נפצעתי בזמן משחק כדורסל ומאז אני לא משחק או עוסק בספורט כלשהו.
    במזמן החודשיים הללו עליתי בערך בשלושה ק"ג. גובהי 165 ס"מ ואני שוקל 59.
    אז שאלתי היא מה אני יכול לעשות כדי לרדת במשקל ולשמור עליו? ואסור לי לעסוק בספורט שמפעיל את הרגליים.

מקווה לתשובה
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!

הוספת תגובה

• שחכתי להוסיף

אנה
    13/05/2010

יש לי חולשה למתוק, וגם לאבא שלי יש חולשה למתוק ואני אומר לו שיפסיק לקנות והוא לא מפסיק.
    מה אני יכול לעשות כדי להיפטר מהרצון למתוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ציינת

איתי הר-ניר
    13/05/2010

את מהות הפגיעה, לכן קשה לתת לך המלצות לפעילות.
    בכל מקרה תנסה לברר האם במקומות שאתה נגיש אליהם יש אופני ידיים שתוכל להשאר פעיל.
    אם הפסקת את הפעילות הגופנית ולא תוכל להתאמן כלל בתקופה הקרובה, יש לעשות שינויים תזונתיים בהתאם.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל

עופר קיס
    15/05/2010

אימון מחזורי פלג גוף עליון.
    אימון בחדר כושר עם מכשירים - 10 תרגילים רצופים לפלג גוף עליון - פושטים כופפים ( למשל חזה אחר כך גב אחר כך חזה ושוב גב) 15 חזרות לכישלון. מנוחה 5 דקות ושוב פעם. עד לשלושה מחזורים בהדרגה. יום כן, יום לא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו