אימון לילי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון לילי
    שי
    12/04/2007

מפעם לפעם יוצא לי לעשות אימון בשעות הערב המאוחרות כשעתיים אחרי ארוחת ערב. אני לא רעב אחרי האימון והייתי מעדיף לא להעמיס קלוריות מיותרות. עם זאת, אני חושש שבלי ארוחה קטנה אחרי האימון הגוף לא ימצא אנרגיה לבניית השרירים ועלול אפילו לאכול רקמת שריר. מה עצתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון לילי

הוספת תגובה

• ההורמונים האנאבולים

יורם אילת
    13/04/2007

כשעה אחרי שנרדמים בלילה, הורמון הגדילה (GH) מופרש ומשפיע על בנייה של שרירים, מפרקים, גידים וסחוסים. ולכן, לאנשים אשר פעילים, כן מומלץ לאכול לפני השינה , משהו קל אשר מכיל חלבונים, זאת על מנת שלהורמון הגדילה יהיה סובסטרט (חומר מוצא) שעליו יוכל ההורמון לפעול.
    חלון ההזדמנויות: שעה וחצי - שעתיים אחרי האימון, ההפרשה של ההורמונים האנאבולים (אלו הורמוני הגדילה אשר בונים את השריר – טוסטסטרון, GH ו-IGF-1) היא בשיאה, ולכן המטרה שריכוז החלבון בגוף יהיה גבוה, כך שההורמונים האנאבולים יוכלו לקחת את החומצות האמינו ולהביאם ישירות לתוך השריר על מנת לשקמו לאחר הפעילות הגופנית. בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו