העלאת מסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאת מסה
    ירון
    15/05/2010

שלום רב
    נתונים: גובה 1.7 משקל 72 ק"ג גיל 32
    אני מתאמן כחצי שנה בחדר כושר , המטרה העלאת מסה ,בחדר כושר בנו עבורי מספר תוכניות אך בעדינות אני אומר שזה לא נראה לי רציני . אני מתאמן 3 פעמים בשבוע בהתמדה גבוה ובסה"כ עליתי במשקל כ2-3 ק"ג .
    אשמח לקבל טיפים עבור המטרה שלשמה אני מתאמן , מספר חזרות בכל תרגיל סטים וכו'.
    בנו עבורי תוכנית ABC כך שעל כל שריר אני מתאמן פעם בשבוע האם זה מספיק??

תודה רבה!!!!! שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאת מסה

הוספת תגובה

• עליה במסה

איתי הר-ניר
    15/05/2010

תלויה מאוד בתזונה, מאזן קלורי ובהרכב המזון.

תוכניות של ABC או AB או כל אות אחרת ניתנות לפי הכרות עם המתאמן, יכולתיו, מאפייני בריאות, גיל וכדומה.

לבנות תוכנית אימון על פני האינטרנט, אינו מקובל ואינו נכון לעשות.

באופן כללי גירוי של פעם בשבוע יהיה נכון לאחר נפח גבוה משולב עם עצימות גבוהה יחסית.
    לדעתי האישית! ABC בתדירות של 3 אימונים בשבוע אינו בחירה טובה.

לאימוני התנגדות שמטרתם עליה במסה, מומלץ טווח חזרות של 6-12 חזרות. 4-5 סטים לקבוצת שריר גדולה, 2-3סטים לקבוצת שרירים קטנה.
    מנוחה בין 1 דקה עד 2 דקות בין סטים ותרגילים (באימון כבד לעיתים יותר).

לא ציינת באיזה טוח זמן עלית ב 2-3 ק"ג והאם ידוע לך את הרכב רקמות הגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלאת מסה

ירון
    15/05/2010

קודם תודה
    העלתי 3 ק"ג בחצי שנה לדעתך סביר?

איך אפשר לעבוד על שריר מסויים נגיד חזה או ידיים יותר מפעם בשבוע כאשר אני מאתמן ראשון שלישי ושישי?

בנוגע לבניית תוכנית אני מבין שלא עושים זאת באינטרנט

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן

איתי הר-ניר
    15/05/2010

ל3 ק"ג בשבוע, בהתחשב שזו מסת שריר נקייה, זה סביר בהחלט!
    תבדוק אם אתה במאזן קלורי מספיק, ואת הרכב המזון שאתה אוכל.

ניתן לעבוד על שריר מספר פעמים בשבוע ללא חלוקה לאזורי עבודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה היתה בשנה, לא בשבוע

איתי הר-ניר
    16/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירון

ד''ר איתי זיו
    15/05/2010

מציע:
    1. תוכנית אימונים של 3 פעמים בשבוע צריכה להיות מחולקת ל- AB או הפעלה של כל קבוצות השרירים יחד. לא הגיוני ולא סביר לפצל לשלושה חלקים כך שכל חלק יופעל רק פעם בשבוע. בחלוקה של AB מפעילים בכל יום מחצית מקבוצות השרירים וניתן להעלות את מסת השריר באופן ממשי אם מקפידים על הכללים הנחוצים: כמות חלבון מספקת, אימון אינטנסיבי דיו, זמני מנוחה קצרים יחסית בין השטים ובין התרגילים ועוד.
    2. לגבי העלאת מסת שריר ניתן להעלות חצי קילוגרם מסת שריר נטו בחודשיים!!!!! במידה ועלית יותר מכך הרי זו לא מסת שריר אלא מרכיבים נוספים (למשל שומן).
    בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העלאת מסה

ירון
    16/05/2010

ערב טוב
    בתוכנית AB כפי שהמלצת איך אני מחלק את קבוצת השרירים , כלומר על איזה שרירים אני עובד בA ועל איזה ב.-B

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו