מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימודיםדנה18/05/2010
שלום לכולם,
אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים לבקש עזרה בנושא, אבל אם זה אפשרי אני אשמח לתשובה כמה שיותר מפורטת,
אם יש פה מישהו שעשה תאור ראשון בוינגייט אז בכלל..
אני כרגע לומדת באוניברסיטה שנה א' פסיכולוגיה וחינוך ואני חושבת על לעבור ללמוד בויינגיט.
קודם כל אשמח לחוות דעת על הלימודים שם, על הפן החברתי, על המרצים ועל הדרישות. מה העומס של הלימודים? האם אוכל לעבוד תוך כדי? כמה מהלימודים בשנתיים הראשונות הם פרקטים? או שזה רק עיוני? האם אני צריכה להיות בעלת כושר וספורטיבית ברמה מסוימת כדי ללמוד שם?
אשמח להפניות גם לאנשים אחרים, ולשמוע כמה שיותר דעות והמלצות
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר ראשון בוינגייט
איתי הר-ניר18/05/2010הלימודים לתואר הראשון אינטנסיביים.
לא קשים לדעתי האישית מבחינת החומר הלימודי, אולם מאחר ויש מקצועות עיוניים ומקצועות מעשיים הלימודים דיי עמוסים.
ניתן לעבוד בעבודות משמרות בערבים, אולם זה להערכתי כמעט תמיד יבוא על חשבון השגים אקדמיים.
יתכן ויהיו לך פטורים בשנה א' מחלק ממקצועות יסוד בחינוך ואנגלית ופסיכולוגיה, אז זה עשוי להקל מעט.
הלימודים בשנתיים הראשונות אינם פרקטיים כל כך, ומקצועות ההדרכה המעשיים (והתעודות בהתאם) מתקבלות החל מסיום שנה ג'.
יש צורך בסיסי באוריאנטציה של פעילות גופנית, לא חייב להיות אלוף מחוז או קרוב לכך. אך צריך להיות עם מוטיבציה להתמודד עם מקצועות ברמת בסיס כמעט ברוב הענפים הפופולארים.
אם איני טועה, כיום הלימודים בשנה א' אינם כוללים הוראה והם מסתכמים ב 4 ימים בשבוע (חיים קלים לעומת מספר שנים מועט לאחור).
אני מציע לך להתקשר ליחידה לרישום וקבלה במכללה ולקבל מידע נוסף שם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)