בטן ומותניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן ומותניים
    יסמין
    28/10/2007

היי ..
    אני בחורה רזה ברוב חלקי הגוף אבל יש לי קצת בטן ושומן מיותר במותניים.
    רציתי לדעת האם ריצה של שלוש פעמים בשבוע תוריד לי את השומן העודף במותניים ובבטן או שאני צריכה לעשות תרגילי כושר ממוקדים על האזורים מהם אני רוצה להוריד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן ומותניים

הוספת תגובה

• אין הורדת שומן נקודתית

אהרון
    28/10/2007

מומלץ לעשות תרגילים לחיזוק ופתוח השרירים באותם המקומות אבל הם לא יורידו שומן. רק הרזיה כללית תעזור. פעילות אירובית אפקטיבית עם תזונה נכונה ירזו אותך. גם פעילות בונה שרירים נחוצה לצורך שמירת מסת השרירים שאחרת היא תרד יחד עם השומן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטן ומותניים

עופר קיס
    28/10/2007

פעילות אירובית ותזונה, יורידולך את אחוז השומן. על בטוח. שאר התרגילים יחזקו אותך ותראי יותר אתלטית
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

רות
    29/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו