מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוכנית AB ותרגילים מסובכיםאלעד22/05/2010
אני עובד היום בתכנית שבנה לי המדריך בחדכ"ש בAB בצורה הבאה:
A: חזה, גב, יד אחורית, בטן(פעמיים בשבוע)
B: רגליים(רוב האימון), יד קדמית, כתפיים, גב תחתון
אני מודאג בקשר לאימון B.
אני משלב בעיקר תרגילים מורכבים(סקוואט, מכרעיים, לג פרס)
אחרי כל אימון כזה אני נותן חצי שעה ריצה.
רציתי לדעת אם האימון האירובי יפגע בחיזוק הרגליים? האם כדאי להוריד אימון אירובי אחד בשבוע(כיום אני עושה 4, ישר אחרי האימון כוח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף אני מכוון
אלעד23/05/2010להגיע לאחוז שומן של 12%, כיום אני עומד על 19% בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלעד
ד''ר איתי זיו23/05/2010הערותי..
1. התוכנית על פניו נראית בסדר גמור ל- 4 פעמים בשבוע. חשוב רק לבחור נכון את סוג התרגילים ואת מספר החזרות המבוצע בכל תרגיל וזמני המנוחה המתאימים. לשני האחרונים השפעה רבה מאוד על ההתקדמות.
2. אין מניעה לרוץ אחר האימון חצי שעה. מציע שתבצע זאת בדופק לא גבוה יחסית על מנת לא לעשות שימוש רב במקורות אנאירוביים.
3. תדירות האימון האירובי תלוי רבות באחוזי השומן בגופך ובמטרת האימון הכללית. אין מניעה לבצע את האימון האירובי 3 פעמים בש/בוע. הכול תלוי במשתנים.
4. לגבי ההשפעה על חיזוק רגליים מציע שאת האימון האירובי תעשה קל ביום אימון הרגליים או אל תעשה בכלל. אם הנך חש בטוב וללא עייפות רבה אין מניעה לבצע את האימון האירובי כם אחרי אימון רגליים.\
5. ניסוי וטעייה. חשוב מאוד. מדי מספר שבועות יש לבדוק מידת ההתקדמות ולבנות את תוכנית האימון בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)