לשרוף שומן .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרוף שומן .
    שרון
    22/05/2010

שלום , אני עושה 4 פעמים בשבוע אירובי שעה ורבע שעובד על כל שרירי הגוף אך לפי מה שהבנתי זה רק מחזק את השרירים ולא שורף שומן , השאלה היא מה אני יכולה לעשות בנוסף לאירובי כדי לשרוב \ להוריד את השומן שיש לי בבטן/טוסיק/יריכיים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשרוף שומן .

הוספת תגובה

• לגבי שריפת שומן

ד''ר איתי זיו
    23/05/2010

הערותי ....
    1. פעילות אירובית אינה מיועדת לחיזוק שרירים. לשריפת שומן בהחלט שכן אך כמובן שיש עוד ששל סיבות למה לבצע פעילות אירובית.
    2. חשוב מאוד להקפיד על הדופק שאת מבצעת את הפעילות האירובית. ניתן לבצע בדופק גבוה יחסית ולהפחית את זמן הפעילות ל- 45- 60 דקות בממוצע.
    3. חשוב שתמדדי אחוז השומן בגופך. לפי זה ניתן לאמוד מצבך. השומן יצטבר עדיין במקומות שציינת במידה ואחוז השומן לא יהיה ממוצע - 23-30% בממוצע.
    4. חשוב מאוד לבצע תרגילי התנגדות על בסיס קבוע על מנת להעלות חילוף החומרים הבסיסי (BMR.). ניתן באמצעות פעמיים - 3 בשבוע של אימוני כוח להגיע לתוצאות ממש טובות.
    5. חשוב מאוד להקפיד על תזונה המתאימה לך אישית. באמצעותה תוכלי גם להפחית את אחוז השומן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו