שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    קייסי
    24/05/2010

מה השומן תת ערוי (מתחת לעור זה אני יודעת) אך אופייני לו ?

האם יש סוג אחר של שומן בגוף ? מה הכי גרוע ,

האם ניתן להיפטר מצלולייט באזור היריכיים בעיקר ?
    איך אני יכולה לדעת אם זה גנטי אצלי ? ואם זה גנטי יש עדיין תקווה ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שומן תת עורי

שי אלנקרי
    24/05/2010

שומן תת-עורי הוא החומר המיטלטל, אותו חומר רך שאנו יכולות לצבוט ולטפוח עליו, ובדרך כלל איננו אוהבות לראות אותו על גופנו. את השומן התוך-בטני, לעומת זאת, לא תמיד ניתן לראות מבחוץ. הוא מצטבר סביב האיברים הפנימיים שבבטן ונלחץ כנגד המעיים, הכליות, הלבלב והכבד (לעיתים הוא אפילו מצטבר בתוך הכבד). לכולנו יש מידה מסוימת של שומן תוך-בטני, משום שהוא מגן על האיברים הפנימיים שלנו. הוא מתפקד הן כבלם זעזועים במקרה של פגיעה והן כמבודד המסייע לשמור על הטמפרטורה הפנימית של הגוף. עם זאת, בעוד שמידה מסוימת של שומן תוך-בטני היא חיונית, כמות עודפת עלולה לגרום לבעיות בריאות חמורות.
    לגבי הצלוליט: הצלוליט הוא שם הניתן לעודפים שומניים בלתי רגילים הנראים על העור כמין גבשושיות קטנות ומשוות לו מראה של קליפת תפוז. הסיבה לכך היא הצטברות של נוזלים ושומנים בשכבות הדרמיס וההיפודרמיס.
    האפשרות להיפטר מכך היא ע"י טיפולים קוסמטיים מסויימים (מכשירים, עיסויים מיוחדים) וניתן למזער ולהפחית את הסיכון לכך ע"י פעילות גופנית. מקווה שהאינפורמציה הזו תעזור לך להמשך הדרך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

קייסי
    27/05/2010

אם השומן באשור היריכיים הוא נובע מעודף שומן ונוזלים , זה אומר שאני צריכה לשתות פחות?? אני שותה בין 1.5 ל3 ביום . תלוי.

זה לא קשור לתזונה שלי??

האם פוור פלייט יכול לעזור להפריט לי בצלוליטיס? (מכשיר הרועד בחדרי כושר) אם כן כמה פעמים לעשות בשבוע וכמה זמן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אני עדיין מחכה לתשובה פלייזזז

קייסי
    13/06/2010

:(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שומן

איתי הר-ניר
    14/06/2010

שומן תת עורי אינו ממש קשור לצריכת הנוזלים שלך.
    ושימוש בפלטות כאלו או אחרות, לא ממש מהוות תחליף לאימון גופני הוליסטי.

כמו כן, בספק רב אם יפתרו את בעיית הצלוליטיס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איתי...

קייסי
    14/06/2010

לא אמרתי שהפוואר פלייט במקום אימון מסורתי , אני מודעת שאין לזה תחליץף , אך כתוסף לכל התהליך

אמרו לי שדווקא כן .

אפשר לשאול מי אתה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש

איתי הר-ניר
    14/06/2010

לי הכשרה כזו או אחרת בתחום הכושר הגופני ומדעי הספורט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו