איך לחזור לכושר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לחזור לכושר?
    סוף קורין
    24/05/2010

שלום, אני בן 19 ושוקל 90 +.
    פעם אחרונה שממש הייתי בכושר זה בערך בגיל 17.
    אני מעוניין לחזור לכושר שיא...גם להרזות וגם להגיע למצב שאני ארגיש טוב עם עצמי ולא ארגיש מסורבל. חשבתי לעצמי שקודם כל אני צריך לאכול נכון ולעשות ריצות קטנות ורק לאחר מכן אלך לחדר כושר וכו'.
    אבל הבעיה היא פה.
    מכיוון שיש לי פלטפוס ובפעם האחרונה שעשיתי ריצות היו לי שברי מאמץ(אני מודה באמת שרצתי כמו מטורף ולא נכון בכלל) עכשיו השאלה זה איך אני עושה ריצות ושלא יהיו לי שברי מאמץ?
    איך אני אמור להתחיל את התכנית ריצות שלי? עשיתי כבר אחת...אז שבוע הבא 2? ולאחריו?
    תדוה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לחזור לכושר?

הוספת תגובה

• לחזור לכושר

שי אלנקרי
    24/05/2010

שלום סוף,
    קודם כל צריך להתחיל מנקודה מסוימת ואתה עשית את הצעד הראשון. לגבי שברי המאמץ הייתי מציע שתתייעץ לפני תחילת הפעילות עם רופא ספורט/אורטופד בעניין, בכדי שתוכל לקבל המלצות גופניות לטיפול ומניעת הבעיה. לאחר ההאבחנות, יהיה לך קל יותר לבחור בתכנית האימון ולבצעה ללא סיכוני פציעה חוזרת והחמרת הבעיה.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו