הרזיה וחיטוב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזיה וחיטוב.
    חסוי
    29/10/2007

אני חיבת להשיל ממשקלי כ-10 קילו בתוך 20 ימיים.
    עשיתי חישוב שבכל יום אני אמורה לרדת חצי קילו , ועלי להיות בגירעון קלורי של 350 קלוריות זאת אומרת שכל יום אני צריכה לעשות פעילות גופנית ולשרוף 500 קלוריות ולאכול 150 בלבד כל יום.
    רציתי שתמליץ לי על מאכלים במסגרת הקלורית הזו שיסיעו לי למתן אנרגיה , ואם יש משקאות אנרגיה , סירופים למינהם , חטיפים שאתה ממליץ .
    ראוי לציין כי אני חייבת לרדת בתןך 20 ימים , אני דוגמנית וקמפיין חשוב עשוי להיות שלי בתקווה שאצליח ב20 ימים בלבד.
    אם יש לך טייפים אשמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה וחיטוב.

הוספת תגובה

• הורדת משקל מהירה

עופר קיס
    29/10/2007

יש אמרה באנגלית שהולכת כך - YOU SNOOZ - YOU LOOSE .
    והכוונה לא למשקל - אין לך סיכוי- והכוונה לא לדרבן אותך,.
    הסיכוי שתבצעי פעילות גופנית יומית ( 500 ק"ק) תאכלי רק 150 קלוריות(חילוף חומרים בערך 1200 פלוס 500 מספורט מינוס150 אכילה) יגרום לך להוריד 1500 קלוריות שהם 1/5 ק"ג שומן ביום
    כך שאפילו תאורטית אין צ'נס. תוסיפי לזה שתהינה לך נפילות סוכר מטורפות, סחרחורות , יתכן התעלפויות ואפילו הפרעות קצב מסוכנות.
    אני מנסה לתת לך את כל המידע מבלי להפחיד אותך - זוהי האמת כמי שמבין את הגוף וכאחד שחברה טובה שלו מתה כתוצאה מדיאטה חריפה -
    מצטער
    את מוזמנת לשאול שאלות נוספות
    עופר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו