בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    עומר
    26/05/2010

אני מתאמן כ4 חודשים בחדר כושר ab. בחודש האחרון אני חש מין חולשה ממה שהיתי פעם, והיכולות הארוביות ירדו המון, אני לא יודע ממה זה אני חושב שזה בגלל האימונים ,הבעיה היא שאני לא יודע למה , העומס אני עושה 10 חזרות תרגילים לפי במדריך... אין לי מושג ממה זה...... אתם יכולים לעזור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• לאודם

ד''ר איתי זיו
    28/05/2010

הערותי...
    1. עשויות להיות לא מעט סיבות לחולשה שהנך מתאר: תפריט תזונתי שאינו מאוזן, שעות שינה לא מספיקות ביממה, אימון הבנוי באופן לא מושכל ועוד.
    2. מציע לשנות תוכנית מקצה לקצה. שימוש בטכניקות אימון מתקדמות, המרת הפעילות האירובית לפעילות שלא ביצעת עד כה וכמובן לבדוק את התזונה עם איש מקצוע.
    3. ייתכן שעליך לבצע יותר אימונים בשבוע או פחות. לא ניתן לדעת לפי הנתונים המצוינים. מציע להתייעץ עם פיזיולוג מאמץ את העניין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בסוג האימון

עומר
    28/05/2010

אני כבר הרבה זמן מתלבט איזה תוכנית מתאימה ליabאוabc-מיצד אחד abפעמים4 בשבוע מפעילה את קבוצות השרירים פעמים בשבוע (ולא מספיק לי פעם אחת),הבעיה היא שבאימון אחד יש המון תרגילים והוא נמשך הרבה זמן וזה מציק(נפשי לא נוח).מיצד שניabc 3 פעמים בשבוע ,אימון נוח קצר הבעיה היא שפעם בשבוע לאמן קבוצת שריר לא מספיק לי
    מה עושים במקרה זה אני ממש מבולבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו