עוצר אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוצר אימון
    עומר
    28/05/2010

אני מתאמן מתחיל,הבעיה היא שהגעתי בתרגילים לעוצר -העומס לא רוצה לעלות יותר,אני לא יודע מה לעשות כי בהתחלה זה עלה יפה ועכשיו זה בקושי זז...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוצר אימון

הוספת תגובה

• לאודם

ד''ר איתי זיו
    29/05/2010

לא ממש ברור העוצר שהנך מתאר. הכוונה שאינך מתקדם יותר באימון?
    אם כן יכולות להיות מספר סיבות לכך האופייניות לאחר תקופת אימון של מספר חודשים:
    1. האימון מונוטני ולא שונה מזה תקופה ארוכה ובשל כך הגעת לסטגנציה.
    2. אינך מקפיד על עקרונות האימון החשובים מכו עומס יסף- פיצוי יסף, עיקרון הגיוון ועוד. ללא יישומם סביר מאוד לא להתקדם ברמת האימון.
    3. מה עם תזונה ושעות שינה? גם פה נדרשת הקפדה אחרת חל קושי להתקדם.
    .4 האם נהך מתאמן לפי תוכנית אימונים מסודרת? משלב טכניקת אימון מפעם לפעם. ? אם התשובה הנה שלילית הנה עוד סיבה לאי התקדמות.
    מציע להתייעץ עם מאמן כושר רציני או פיזיולוג מאמץ מכיוון שמאוד מתסכל להתאמן ולא להתקדם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועד שאלה-אימון

עומר
    29/05/2010

אני כבר הרבה זמן מתלבט איזה תוכנית מתאימה ליabאוabc-מיצד אחד abפעמים4 בשבוע מפעילה את קבוצות השרירים פעמים בשבוע (ולא מספיק לי פעם אחת),הבעיה היא שבאימון אחד יש המון תרגילים והוא נמשך הרבה זמן וזה מציק(נפשי לא נוח).מיצד שניabc 3 פעמים בשבוע ,אימון נוח קצר הבעיה היא שפעם בשבוע לאמן קבוצת שריר לא מספיק לי
    מה עושים במקרה זה אני ממש מבולבל
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו