מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומן בבטןרוני30/05/2010
היי, אני בן 18 גובה- 1.73, ומשקל 60. אני נראה יחסית רזה, אני אומנם לא בכושר כל-כך טוב אבל עדיין רזה. יש לי שתי בעיות- אחת היא שלמרות שאני רזה יש לי ממש כרס קטנה. זה ממש מפריע לי ואני לא יודע מה לעשות? לעשות דיאטה למרות שאני רזה? להתאמן? שניהם?
הבעיה השנייה היא שיש לי מולטיטריינר בבית וגם הליכון ואני מנסה לעשות לפחות 4 פעמים בשבוע אירובי ו3 אנארובי בהפרשים של 48 שעות - ואני פשוט לא מצליח להתמיד! מה אפשר לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
ד''ר איתי זיו31/05/2010הערותי...
1. כרס קטנה למרות שהנך רזה עשויה להיות מכמה סיבות: אחוזי שומן גבוהים למרות שהנך מציין שהנך רזה. במקרה זה שלך השומן מצטבר יותר בבטן מאשר במקומות אחרים (נטייה גנטית), היציבה שלך אינה תקינה , מה שמוביל אולי לכתפיים שמוטות או היפרקיפוזיס וכדומה וההופה האסתטית שהנך מתאר ועוד.
2. אימון אירובי אם תבצע 4 פעמים בשבוע במכשירים שאצלך בבית - מצוין. איך הנך מבצע אימון אנאירובי. זאת ניתן לעשות באמצעות תרגילים שונים בסוי אימונים כגון: יוגה (סוגים מסוימים), אימון משקולות וכדומה. רק פעילות אירובית לא מספיקה אף פעם. מציע שתירשם בהקדם למסגרת כלשהי בה תוכל לבצע אימון מסוג זה או הנך יכול לבצע גם אימון התנגדות במתקני הכושר הנמצאים בפארקים עם הנחיות מתאימות.
3. על פניו נראה שאינך צריך להתחיל במשטר של דיאטה אך חשוב שאיש מקצוע יחווה דיעה בעניין. לא ניתן באמצעות הפורום בלבד לענות על כל השאלות במיוחד אלו שמצריכות בדיקות שונות והתבוננות על האדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)