מעוניין להתחיל כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניין להתחיל כושר גופני
    בן
    01/06/2010

שלום,

אני שוקל להיכנס לכושר להורדת משקל וחיטוב רק אחרי בחינות לימודית (אני סטודנט), אך תחילת בחינות עד סיומו בחניות אבלה זמו רב בבית לתרגילי מבחנים ואין לי תוכניות נוספות. ולכן אני מעוניין להתחיל בחצי כושר כבר בתחילת ימי מבחנים, לאחר המבחנים אכניס לכושר מלא.

אשמח לקבל תוכנית לתחילת אימונים עצמאיים בשביל הורדת משקל עם/בלי חיטוב (להתעייצותך), כל יום מתעורר בשעה 5 בבוקר (איש ציפור), כבר ארצה לעשות כושר ואחרי זה ללימודים (מאוד חשוב לא אתעייף מכושר לתחילת לימודים)

אני בן 28 גובה 1.77 שקלתי היום 88 ק"ג, מעולם לא התעמלתי.

תודה רבה.

שאלה נוספת, אבי עבר פעמיים התקף לב, האם מומלץ ללכת לרופא לפני אימונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כושר גופני

שי אלנקרי
    02/06/2010

שלום בן,
    במצב שבו אתה נמצא בלוח הזמנים הצפוף, כדי שתתחיל בהליכות של 20-30 דקות מידי כ-3 פעמים בשבוע. בהמשך תוכל לשלב הפוגות (שילוב של הליכה עם ריצות לפרקי זמן קצרים) ובהמשך (בהתאם ליכולת ולכושר הגופני) תוכל גם לעבור לריצה מלאה. לגבי תכנית אימוני כוח: בעייתי לתת עבורך תכנית אימונים על גבי הפורום, הייתי ממליץ להתייעץ אישית עם מדריך כושר על כך. גם לגבי הנושא התזונתי מומלץ להתייעץ. בכל מקרה לפני תחילת הפעילות מומלץ להיבדק אצל רופא ולקבל אישור על כך שהנך כשיר לביצוע פעילות ספורטיבית. שיהיה בהצלחה וכל הכבוד על היוזמה להתחיל ולעסוק בפעילות גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו