אימונים קצרים או ארוכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונים קצרים או ארוכים
    קייסי
    02/06/2010

אני כבר מבולבת , אני כבר לא יודעת מה הכי טוב , לבצע אימון קצר ואינטנסיבי , או אורך של שעה !

מישהו אמר לי בפורום אחר , שכדי להוריד צלוליט עליי לבצע 5 אימוני אירוביים של לפחות שעה וחצי שעתיים ! נשמע לי מה זה לא הגיוני!

מה אם אנשים שיחסית חלשים באירובי , יבצעו אימונים קצרים ואינטנסיביים? או ארוכיים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימונים קצרים או ארוכים

הוספת תגובה

• ל KC

ד''ר איתי זיו
    05/06/2010

הערותי..
    1. מציע שתבצעי אימונים אירוביים הכוללים IMPACT לפי יכולתך. חצי שעה, או יותר. גם שעע מצוין. אין צורך ליותר מכך אם אינך ספורטאית מקצועית. מחול אירובי, שיעור מדרגה, הליכה, ריצה וכדומה.
    2. אימונים אנאירוביים הכוללים אימוני התנגדות יש לבצע על בסיס קבוע במיוחד תרגילי רגליים מורכבים כגון: לחיצת רגליים בשכיבה, סקווט, מכרעים וכדומה.
    3. הפחתת אחוזי השומן תשפיע מהותית על ההופעה האסתטית ובד בבד על הצלוליט.
    4. לתזונה משקל רב גם כן וחשוב להתייעץ עם דיאטן קליני עתיר ניסיון. יש כמה בודדים כאלה.
    5. ניתן לבצע אימונים אינטנסיביים אך השאלה מעבר לצלוליט מהי מטרת האימון ומה מצבך כיום. לפי זה ניתן לענות של שאלה זו. גם אימונים קצרים צריך לדעת איזה בדיוק מתאימים לך ומנגד שלא יהיו קצרים מדי.
    לסיכום... בצעי אימוני מדי יום אם הנך מסןגלת ובכל מקרה יש לבנות תוכנית אימנים באופן הדרגתי. ברם, חשוב להקפיד על השילוב בין האימון האירובי לאנאירובי על מנת למקסם התוצאות. ולבסוף - התזונה.
    בהצלחה ולהתעודד כי ניתן להשפיע על האסתטיקה באופן משמעותי מאוד אם מקפידים על הכללים כפי שצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו