חוסר מוטיבציה באימון ארוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר מוטיבציה באימון ארוך
    דביר ש
    03/06/2010

שלום ,
    אתמול הייתה הפעם השנייה שלי שאני עושה אימון FBW ביתי
    משום מה בניגוד לפעם הראשונה או לשאר הפעמים שבצעתי אימון ביתי היה איזשהו משהו שלא גרם לי לעבוד הכי הרבה .. הרגשתי בסוף האימון שסתם עשיתי שעה ועשרים דקות... לא הרגשתי בסוף את כל השרירים תפוסים/מתכווצים/עובדים/כואבים או כל הרגשה אחרת שאני אמור להרגיש אחרי אימון ובכלל לא הזעתי..

1. יכול להיות שלקחתי יותר מדי זמן מנוחה בין כל תרגיל והתעסקתי בדברים אחרים וזאת יכולה להיות הסיבה?
    2. במידה ורק התחלתי את ה FBW האם אני יכול לעבור ל AB שעובד כל אימון על קבוצת שרירים אחרת ואז הוא יהיה קצת קצר יותר אבל כל שריר חשוב בגוף באמת יתאמץ בזמן האימון המתאים לו
    3. אני לא אוותר כל כך מהר ואני אעשה את האימון עוד פעם בשיא המרץ ואני מקווה להרגיש ולראות תוצאות טובות יותר...

תודה,
    דביר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה?

דביר ש
    03/06/2010

לגבי האימון עצמו FBW ו AB - האימון שעשיתי כמו שאמרתי יצא איזה שעה ועשרים ולא יודע למה בניגוד לכל הפעמים הקודמות שעשתי אימון ( לפני שעשיתי FBW ובפעם הראשונה שעשיתי FBW) לא היה מוטיבציה או לא יודע איך להסביר את זה כאילו שאני הרגשתי שבכלל לא התאמצתי או הזעתי בכלל.. סתם הרגשתי שהאימון זה משהו כבד כזה .. יש מצב להמשיך ב FBW אבל אולי לשנות משהו לא יודע .....
    * כמו שאני חושב מה שרשמת לי הולך לעלות בסביבות 10000 ..
    1. כמה עולה כל דבר בערך?
    2. מה עם משקולות מתברגות ?
    3. לא יודע זה נראה הגזמה הכל.. מה שאתה אומר לקנות זה בעצם להפוך תבית לחדר כושר ... ואני לא חושב שיש מצב לעשות את זה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה?

דביר ש
    03/06/2010

לגבי האימון עצמו FBW ו AB - האימון שעשיתי כמו שאמרתי יצא איזה שעה ועשרים ולא יודע למה בניגוד לכל הפעמים הקודמות שעשתי אימון ( לפני שעשיתי FBW ובפעם הראשונה שעשיתי FBW) לא היה מוטיבציה או לא יודע איך להסביר את זה כאילו שאני הרגשתי שבכלל לא התאמצתי או הזעתי בכלל.. סתם הרגשתי שהאימון זה משהו כבד כזה .. יש מצב להמשיך ב FBW אבל אולי לשנות משהו לא יודע .....
    1. כמה עולה כל דבר בערך?
    3. לא יודע זה נראה הגזמה הכל.. מה שאתה אומר לקנות זה בעצם להפוך תבית לחדר כושר ... ואני לא חושב שיש מצב לעשות את זה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה?

דביר ש
    03/06/2010

1. כמה עולה כל דבר בערך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו