מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספורט והרזיהלילי07/06/2010
שלום רב,
אני לפני חודש וחצי נרשמתי לחדר כושר הולכת 4 פעמים בשבוע שעה וחצי- שעתיים כל פעם . משתדלת לשל חוגים של ארובי וגם מכשירים במכון. השאלה שלי מתי אני אוכל לראות תוצאות?
כי בנתיים לא ירד אפילו 100 גרם למרות שאני מקפידה גם על האוכל.נתומים שלי 1.62 80ק"ג
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילי
ד''ר איתי זיו08/06/2010הערותי...
1. לבדוק מיידת מה אחוזי השומן בגופך. רק לפי נתון זה ניתן להעריך מה מצבך ומה עלייך לעשות מבחינת האימון והתזונה.
2. אם הנך מתאמנת 4 פעמים בשבוע באופן שציינת ומקפידה על גירעון קלורי חייבת (!!!) להתרחש ירידה במשקל. מציע שתבדקי מה כמות הקלוריות הנצרכת מדי יום. סביר שלמרות הכול הנה רבה יותר מזאת המוצאת ולכן אינך מפחיתה במשקל.
3. מספיק שבכל פעם תבצעי לא יותר משעה וחצי של אימון. שעהאירובי למשל וחצי שעה אימון כוח בחדר הכושר או בסטודיו.
4. כדאי להתייעץ עם אחד המדריכים הרציניים במכון או בסטודיו לגבי הבעיה שהעלית.
בהצלחהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך!
לילי09/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)