היפתרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפתרפיה
    ירין
    07/06/2010

אני התחלתי להתאמן לפני שבוע , כרגע אני מתאמן על סיבולת שריר אבל המטרה שלי ( כעבור חודשיים של אימוני סיבולת ) היא העלת מסת שריר ( ברצוני שהשריר שלי יתחזק הרבה יותר וגם יתנפח ).

בכל אימון אני מרגיש שנעשה לי יותר ויותר קל והסיבולת שלי משתפרת(אני עושה 3 סטים ו25 חזרות בכל סט) , אני אתאמן ככה עוד חודש וחצי - חודשיים ואז אני אעלה את המשקל ל-6 קילו ואני אעשה 12-15 חזרות (על מנת לעלות את מסת השריר ולחזק את השריר בצורה משמעותית , אימון היפתרופיה).

השאלות שלי הם : האם על פי נתוניי ( גיל : 15 , גובה : 1.73 , משקל : בסביבות ה60 קילו )
    כשאני ירים בעוד כחודשיים ( אחרי אימוני הסיבולת ) משקל יותר כבד של משקולות ( 6 קילו ) ויעשה 3 סטים של 12-15 חזרות זה יחזק לי את השריר משמעותית ויעלה את מסתו ??? ( כרגע אני מרים 4 קילו )

והאם 6 קילו לגילי ועל פי נתוניי מספיק כדי לחזק לי את השריר מאד ולעלות את מסתו או שאני צריך להרים יותר , ואם כן אז כמה ( כמובן בנוסף לתזונה נכונה והתמדה ) ???

ואם למישהו יש בשבילי תוכנית אימונים אשמח לקבל אותה : תוכנית אימונים לסיבולת שריר , יום טוב לכולם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפתרפיה

הוספת תגובה

• לירין

ד''ר איתי זיו
    08/06/2010

הערותי...
    1. הנך מבצע מספר חזרות רב מדי בכל סט. כבר בשלב זה הנל יכול לבצע 15-12 חזרות בכל סט ולא כל כך הרבה - 25-20.
    2. נניתן ורצוי להעלות משקל באופן קבוע. 6 ק"ג טוב לתקופה קצרה של שבוע בממוצע ולאחר מכן ניתן להעלות משקל. אין מניעה שתעלה משקל באופן קבוע גם 20 ק"ג. מה שחשוב הנו מספר החזרות המבוצע ולא המשקל אבסולוטי למרות שהוא בתלות של מספר חזרות.
    3. על פניו משקלך נראה נמוך . מציע להתייעץ עם דיאטן קליני בעניין.
    4. מציע שתתייעץ עם איש מקצוע לגבי תוכנית אימונים מסודרת. ניתן למצוא גם ברשת האינטרנט לא מעט תוכניות המתאימות לרמה שלך.
    5. מציע שלאחר 3 חודשים מציע לעבור לתוכנית מפוצלת של AB.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי תוכנית AB

ירין
    08/06/2010

אפשר לקבל קישור של התוכנית ? ותודה על התשובה , יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו