מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה- גוף של רקדניםשלי07/06/2010
שלום,
יש לי שאלה, אולי קצת מוזרה, שקצת מציקה לי: אני מאוד אוהבת גוף של רקדנים/רקדניות, כי הם גם עומדים זקוף ויש להם יציבה טובה וגם מסת שריר גבוהה ובקיצור- גוף חזק ובריא. אני מתאמנת בחדר כושר ולמרות שיש לי גם מסת שריר די גבוהה- זה פשוט לא נראה אותו דבר... השאלה שלי היא איך אפשר להשיג גוף של רקדן/רקדנית? הרי לפי ההגיון שלי רקדנים מבצעים רק פעילות אירובית שהיא הריקוד והרבה מתיחות שעוזרות לגמישות אבל מנין באה כל המסת שריר הזאת? הרי לא חושבת שהם גם מתאמנים בהרמת משקולות לא? ורק ריקוד לא מספיק להעלות מסת שריר ולחזק שרירים... אשמח אם תוכלו להבהיר לי את הנושא כי הוא לא ברור לי.. תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוף של רקדנים
ד''ר איתי זיו08/06/2010הערותי...
אכן מבנה הגוף של רקדנים הנו ייחודי. הסיבה לכך הנה סוג העומס המופעל על מערכת שלד- שריר. חיזוק משמעותי של שרירים מייצבים, תנועתיים, אימוני גמישות על בסיס קבוע, ביצוע התנועות השונות בטווח תנועה מלא ואף יותר מזה, שמירה על יציבה נכונה בעת הריקוד ובכלל ביומיומיום. כמו כן הרקדנים מקפידים על תפריט המאוזן קלורית מה שמשפיע על האסתטיקה באופן משמעותי שמתבטא באחוזי שומן נמוכים.
למותר לציין שסוג האימון שרקדנים מבצעים אינו אימון שמקולות או אביזרי עזר בדרך כלל אלא יותר יוגה, פילאטיס ואימוני מתיחות שונים המתאימים להם באופן אישי. על פניו ניתן להשיג גוף כזה עם סוגי אימונים מתאימים ולא מעט סבלנות מבחינת הזמן שניתן יהיה לראות תוצאות מהותיות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)