שאלה בנוגע לתרגילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לתרגילים
    יונתן
    08/06/2010

אני מתאמן כבר שנים באופן לא עקבי בפעילויות ספורט שונות ואני מרגיש חלש מידי יחסית למסת השריר שלי, לכן אני רוצה להתחיל באימוני כוח (strength),
    רציתי לדעת איפה אוכל לקבל דוגמאות לתרגילים "ביתיים" שלא דורשים ציוד מיוחד ויקר?
    ומה גורם באופן הביצוע או בתרגיל מסויים לעבוד על כוח ולא על "ניפוח"?

תודה מראש, יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לתרגילים

הוספת תגובה

• ליונתן

ד''ר איתי זיו
    08/06/2010

הערותי....
    1. מציע שתבדוק באתר UTUBE. יש אינסוף דוגמאות לתרגילים שונם עם משקל גוף. אפשרות נוספת הנה לרכוש ספר מתאים למשל , עוצמות חדשות - כושר במעגלי החים' (אני הוצאתי), חיה הלפרין - אביזרי עזר. ניתן לדבר עם תמי סנדיק ממכון וינגייט בעניין. 098639480.
    2. ניתן לעבור בחנות אנרג'ים בירדי הסירה בהרצלייה. דבר עם שמעון גלזן מנהל החנות. יוכל לסייע לך רבות.
    3. מה שקובע עם תעלה מסה או לא כתוצאה מביצוע התרגילים השונים: מספר רב דיו של אימוני כוח בשבוע (לפחות 3!), צריכה רבה יחסית של חלבון במהלך היום, אימוני כוח מתאימים עם מספר חזרות המתאים להעלאת מסת שריר (15-6 בממוצע), טסטטסטרון ברמה גבוהה, זמני מנוחה מוגבלים באימון הכוח ועוד.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו