תרגילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים
    עומר
    08/06/2010

יש הבדל בין תרגילים זהים במכונה לבין תרגילים במשקולות חופשיות? הן עדיין נחשבים מורכבים?לדוגמה לחיצת חזה, לחיצת רגלים וכו".
    אני ממש מרגיש התקדמות יותר טובה במכשירים,ואילו במשקולות או במוט אני מרגיש תקוע ולא זז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילים

הוספת תגובה

• לאודם

ד''ר איתי זיו
    08/06/2010

הערותי...
    1. מבחינת השרירים הפועלים אין הבדל ממשי בין ביצוע תרגיל מסוים במכונה ייעודית לבין ביצועו במשקולות יד אך יש הבדלים אחרים רבים מאוד (למעלה מ- 25..). כל הלחיצות למינהן- רגליים, חזה, כתפיים וכדומה תמיד מורכבים. הנך יכול לבצע גם עם מכונות וגם עם משקולות יד. החשוב במיוחד לדעת מהי מטרת האימון ולפי זה מחליטים סוג ההתנגדות העיקרי באימון.
    2. בתרגילים המתבצעים במכונות כוח ייעודיות טווח התנועה קטן יותר מאשר משקולות יד, השרירים המייצבים פועלים פחות, ניתן באופן פחות מדויק ואפקטיבי לחקות תנועה יומיומית או ספורטיבית ועוד ועוד.
    3. יתכן שבשלבים הראשונים בתרגילים שהנך מבצע עם משקולות המשקלים יהיו נמוכים יחסית מכיוון שהשרירים המייצבים לא חזקים דים וכן גם הקואורדינציה. עם חלוף הזמן שיחול שיפור בשני משתנים אלה תבחין בשיפור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

עומר
    08/06/2010

הבעיה היא שניסיתי איזה חודשיים עם המשקולות האלו ובאמת בהתחלה היה היתקדמות טובה אבל בחודש האחרון אני נשאר תקוע וההפך המשקל (העומס)רק יורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו