מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חילוקי דעות בין מרצה לקינזיולוגיה באורלי כ"ץ חיי09/06/2010
בס"ד
דוקטור איתי זיו שלום!
אני סיימתי קורס מדריכי חדר כושר בבית הספר למקצועות הספורט ברחוב הראבעה בתלאביב.סיימתי את כל המבחנים למעט מבחן מעשי בחדר כושר אצל המורה יורם להב.
את המבחן המעשי שנעשה בבית הספר הנ"ל לא עברתי כ-4 פעמים והיום הסכים לראשונה יורם להב לראות את חילוקי הדברים שבין הלימוד שלך בספר עוצמות חדשות לבין הלימוד של יורם שהיה שונה לגמרי ממה שאתה מראה ומלמד בספרך הנ"ל.אתן לך דוגמא לאחד הטעויות שיורם המורה שלי טוען כך=הרחקת כתף =יורם טוען=דלטואיד! אתה דוקטור איתי זיו מוסיףף גם אנטריאור ....הראיתי למורה שלי את הדברים והוא ענה לי לא יפה עליך..איני רוצה להזכיר זאת.בנוסף ישנם עוד מלא דברים שאצטרך למסור לך על אי שיויון ביניכם איני יודעת אפילו איך להגדיר זאת,אך המורה שלי מבקש ללמוד ממנו ולא ממך.לי מאוד נעם הספר מאוד ברור קריא ומצאתי בו את הכל ובכך עזר לי מאוד.
אך אין טיעום ביניכם לגבי כל עבודת הקינזיולוגיה ואני מתוסכלת מכך.
דוגמא נוספת=פשיטת כתף בפול אובר בשכיבה=לשאלת המורה שלי האם מפרק המרפק עובד?
מה שלמדתי אצלך היה שאין תנועה במרפק למעט מפרק כתף ומפרק בית שכמה!כמו בספר!!!
נכשלתי 4 פעמים מהספר שלך! ורק היום הבנתי למה!!!
במפרק הכתף הרחקת כתף ???למי להאמין אני מתוסכלת.....
שתדע אני בעלת 7 תעודות מוינגייט של הדרכה אימון בכל נושאי הספרוט.
זו פעם 1 שלי שהסתבכתי עם דבר כזה.
אני אודה לך מאוד באם תעזור לי במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא
איתי הר-ניר10/06/2010לא הולך לומר לך מי צודק... וזה לא העניין כרגע.
יש דקויות שחלק מהאנשים בוחרים להציג וחלק לא.
שורה תחתונה, בקורס מסויים כשמורה מסויים מלמד, תצמדי למה שאותו מורה לימד אותך!
את יכולה לחלוק עליו, אני יכולה למצוא מקורות ספרותיים אחרים שחולקים עליו.
אבל, אם את תחת שרביטו והוא זה שבוחן, תצמדי למה שלימדו אותך בקורס.
תני קצת קרדיט למי שמלמד אותך, יתכן שהוא בחר "לא לדייק" או לא להדגיש משהו מתוך כוונה מודעת.
שיהיה בהצלחה.
ובכל זאת:
השתתפות Ant deltoid בהרחקת כתף תלויה במנח הזרוע -לעיתים משמעותי יותר לעיתים פחות.
בכל מקרה הוא אכן סנרגיסט ל Mid Deltoid.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי כ"ץ חיי
ד''ר איתי זיו10/06/2010מציע:
דיברנו אמש אך אחדד... מכיוון שאיני ממציא אף לא אחד מהדברים שאני כותב עליהם בין אם בספר ובין אם במאות הכתבות שמתפרסמות במדיה הכי פשיט ונכול לחפש אמסכתה מתאימה (ויש בשפע) ל'דיון' שנוצר.
צר לי שזה המצב ומקווה שתגשי פעם נוספת ותעברי.
אם אינך מוצאת הספרות הרלבנטית עדכני אותי בעניין.
אגב, ברשת האינטרנט ניתן למצוא בנקל אתרים בעברית ובעיקר באנגלית עם ניתוח תנועתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)