איך להוריד את הבטן??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להוריד את הבטן??
    ישראל2000
    10/06/2010

התחלתי להיתאמן בחדר כושר לפני חודשיים 3 פעמים בשבוע תכנית פול באדי ואני עובד כעיקר על שרירי ידיים וחזה מפריע לי מאד הבטן העגלגלה איך אני מוריד אותה שתהיה שטוחה?האם על ידי כפיפות בטן?והאם אפשר לעשות כל יום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להוריד את הבטן??

הוספת תגובה

• כפיפות בטן

איתי הר-ניר
    10/06/2010

כפיפות בטן אינן "מורידות" את הבטן.
    עלייך להתמיד בפעילות אירובית מתאימה ולהקפיד על תזונה מתאימה.
    תתיעץ עם אנשי המקצוע בחד"כ שיתאימו לך תוכנית אירובית יחד עם הפעילות שאתה מבצע עד כה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לישראל 2000

ד''ר איתי זיו
    10/06/2010

הערותי...
    1. חשוב לדעת מה הרכב גופך, קרי מידת אחוזי השומן. במידה והנם מעל הממוצע 013-20 אחוז) אזי יש לכך השפעה גם על האסתטיקה.
    2. כפיפות בטן לא יתרמו להפחתת השומן אלא להעלאת הטונוס. לשם הפחתת שומן יש לבצע פעילות אירובית ולהיות במאזן קלורי שלילי.
    3. בעת ביצוע תרגילים לחיזוק שרירי הבטן חשוב לתרגל ולחזק בעיקר את השרירי הרחב הבטני שלא המשעות הרבה ביותר היבט האסתטי וייצובי של עמוד השדרה. מציע שתתיעץ עם מדריך לגבי תרגילים מתאימים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

ישראל2000
    11/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו