צריכה קלורית יומית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה קלורית יומית
    ירין
    11/06/2010

אני מתחיל להתאמן בבית עם משקולות של 7 קילו ( משקולות יד ) אני מתחיל היפרוטרפיה ורציתי לדעת כמה קלוריות אני צריך לצרוך כל יום כי אני לא יודע איך מחשבים את זה .

אני ייתן לך את תוכנית האימונים שלי , שייעצו לי אותה 2 מאמני כושר וגם את הנתונים שלי

תוכנית אימונים :

יום ראשון - ידיים + גב

יום שני - כתפיים + חזה

יום שלישי - יום מנוחה לשרירים

יום רביעי - יום ראשון - ידיים + גב

יום חמישי - כתפיים + חזה

יום שישי - ידיים + גב אימון ממש קל של 3 תרגילים

יום שבת - יום מנוחה .

גיל 15 , גובה 1.73-74 , משקל : 60-62

כמה קלוריות אני צריך לצרוך בכל יום , וכמה חלבונים ???

תודה , והמשך יום נעים !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה קלורית יומית

הוספת תגובה

• לירין

ד''ר איתי זיו
    12/06/2010

הערותי..
    1.חסרים נתונים לגבי הותק באימון. כמה זמן הנך מתאמן? ללא נתון זה לא ניתן לדעת אם התוכנית מתאימה לך או לא. בפועל התוכנית שקיבלת הנה של מתקדמים ומתאימה לאחר 10חודשי אימון ברמות נמוכות יותר לפחות.
    2. במידה והנך מתאמן בבית תצטרך להצטייד בלא מעט ציוד מכיוון שככל שיכולתך הגופנית משתפרת יש צורך במשקל גבוה יותר.
    3. על פניו אם הוותק האימוני של הנו מספר חודשי אימון מציע לפצל את התוכנית ל- AB. אזי בכל יום אימונים מפעילים רק 4 קבוצות שרירים. למשל ביום אימונים אחר - רגליים, גב, פושטי מרפק ובטן וביום השני- חזה, כתפיים, כופפי מרפק וזוקפי גו. בכל אימון 24-27 סטים בממוצע בטוווח חזרות של 20-6 בממוצע.
    4.כמות החלבון אמורה להיות לפחות 1.5 בגרם ממשקל גופך. הבעיה הנה שאת החלבון יש לצרוך לפחות 6 פעמים במהלך היום ובמקביל לתכנן נכון את צריכת הפחמימות אחרת לא ניתן יהיה להתקד'ם באופן משמעותי. מציע להתייעץ בפורום תזונת ספורט.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו