מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון אקטיבישרון13/06/2010
אני חובבת מאוד ספורט לאחרונה (חודש ימים) התחלתי להתאמן בצורה אינטסיבית על מנת להגיע להישגים יפים והורדה במשקל, על גופי נותרו 15 קג ממש מיותרים..
בת 30 משקלי 67 גובהי 1.64 היקף מותן 75 ..
אני מתאמנת במכון כושר יום יום , עושה שעה ריצה 7 קמ ויום כן אימון כוח ובערב ספיניג
מה שנקרא מתאמנת טוב מאוד...הורדתי 5 קג בחודש אחד ונותרו 15 ,
הבעיה היא שאין לי ממש תיאבון אולי זאת הסיבה שנעצרתי, או שמסת שריר עלתה, ולכן אינני רואה זאת במשקל...
מה עליי לעשות במבחינת הכושר האם יש עוד דברים שיעזרו לי לרדת במשקל?
מתי הכי נכון לאכול לפני אימון 2 פרוסות לחם קל או אחריי..
יש לציין שאני עונדת שעון פולאר ובמהלך הספינג אני עובדת על 78-84 % דופק....
ובמהלך האירובי ההליכון גם..
אני חייבת להשיל ממני עד אוגוסט מה עושים?
כעת התזונה שלי 400 - 600 קלוריות אין לי ממש תיאבון ...שגם זה בעיה או אוי זאת הבעיה העיקרית ...
או הסבלנות שממש חסרה לי....
תודה ושבוע טוב ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
שרון13/06/2010שהאימון כוח כולל 4 סטים על כל חלק...
2 קלים ו2 עם חזרות קצרות במשקל כבד,יד קדמית, אחורית, גב ושכמות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון
איתי הר-ניר14/06/2010עם כל מה שרשמת אני "מסתדר",
אך האם נכון שציינת שתזונתך הנה 600 קק"ל?
האם הנתון הזה נכון?
איני יודע מה ההכנסה הקלורית שלך, או מהי ההוצאה המדוייקת.
אולם, ברור לי שאת חייבת יעוץ תזונתי (במידה והנתונים שציינת נכונים).
המאזן הקלורי השלילי שלך צריך להסתכם בסביבות 500 קק"ל.
למשל, הכנסה קלורית של 1800 והוצאה הלורית של 2300.
אנא פני לתזונאי/ת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה אני אעשה שאין לי ממש תיאבון
שרון15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפתור את הבעיה עם איש מקצוע.
איתי הר-ניר15/06/2010לא ניתן לקיים אורח חיים בריא ותקין על 600 קק"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון אקטיבי
שי אלנקרי15/06/2010שלום שרון,
ראשית עליי לשבח אותך על מאמצייך ועל השקעתך בתהליך, חשוב להבין שהדבר החשוב ביותר בתהליך הוא סבלנות והתמדה. לאחר מכן נושא האימונים הוא נושא עליו תצטרכי לשבת מפעם לפעם עם מדריך הכושר ולנסות לשנות ולגוון על מנת שהגוך לא יגיע לקיבעון וזאת מאחר והתכנית אולי חוזרת על עצמה ולכן מובילה את הגוף לעצירה. גם על נושא תכנית התזונה תצטרכי לדבר עם איש מקצוע כדוגמת דיאטן או דיאטנית קלינית. רוב המחקרים שנעשו בנושא הדיאטה הראו כי דיאטה של פחות מ-1200 קלוריות אינה יעילה ולכן אכילה יומית של 400-600 קלוריות ליום תכניס את הגוף למגננה ולמלחמת נגד. עלייך לאכול מאוזן ולהתאים תכנית אישית. בניית תכנית אימונים ותזונה מתאימה הכרחית להצלחת התהליך בדיוק כמו להיכנס לעסק בלי תכנית עסקית. מקווה שהדברים שנכתבו יתנו לך מעט תובנות והשקפה קצת שונה על התהליך. מקווה שתפעלי כפי שרשמתי כדי לשנות ולדחוף את התהליך למקומות טובים יותר. לא לשכוח: סבלנות, התמדה והרבה אמונה הם המפתחות להצלחה. המשך יום נהדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך.
שרון15/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
ד''ר איתי זיו16/06/2010הערותי..
1. על מנת שתפחיתי במשקלך התפריט חייב להיות מוגבל קלורית ובד בבד יש לבצע פעילות גופנית מתאימה. על פניו נראה שהנך מתאמנת בהיקפים ועצימות מתאימים אך התזונה לוקה בחסר. ללא ייעוץ מתאים הסיכוי שתפחיתי במשקל - קלוש.
2. גירעון קלורי כה גדול ובמקביל אימונים כה אינטנסיביים יגרמו לתהליכים קטבוליים של רקמת השריר וכל שכרך כתוצאה מאימון יתבטא בהפסדך. חבל.
3. במקביל יש לבדוק את תוכנית האימונים שהיא מספיק אפקטיבית עבורך. אולי יש לשנות, להוסיף, לגרוע\. גם במקרה זה יש להתייעץ עם איש מקצוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)