שאלה בנוגע לפיתוח גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לפיתוח גוף
    יעקב
    13/06/2010

שלום שמי קובי ואני בן 27 , מזה תקופה של 5 חודשים אני
    מתאמן בחדר כושר במטרה לפתח גוף ... כמובן שאני עובד לפי תוכנית
    ומגיע למכון 4 פעמים בשבוע, אוכל 1.7 גרם חלבון לכל קילו בגוף שזה 120 גרם חלבון ביום
    משתדל לאכול ארוחה טובה בתוספת חלבונים ופחמימות שעה אחרי אימון עצים !
    בקיצור באמת שהכל טוב ויפה רק שיש בעיה מסויימת שקצת מטרידה אותי והייתי רוצה לקבל
    תשובה מקצועית בנושא , אז ככה : מזה תקופה של חצי שנה אני סובל מנדודי שינה הכוונה
    היא שאין לי שינה רצופה ואני מתעורר מס' פעמים בלילה ונרדם שוב ... לפעמים גם נורא קשה לי
    להרדם שוב . השאלה שלי האם זה משפיע בצורה כזו או אחרת על תהליך בניית השרירים שלי
    כי שמעתי שמפתחי גוף צריכים 8 שעות שינה לפחות מכיוון שהורמון הגדילה מופרש בגוף בזמן השינה... השאלה אם שינה לא רצופה משפיעה לרעה בנושא הזה ?
    תודה מראש קובי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לפיתוח גוף

הוספת תגובה

• שינה

שי אלנקרי
    15/06/2010

שלום קובי,
    אכן שינה רציפה וממושכת (לפחות 7-8 שעות) תורמת לתהליכיים הורמונליים המסייעים לתהליך פיתוח הגוף. חוסר בשעות שינה עשוי להאט את התהליך ואת התוצאות. מומלץ לבדוק ממה נגרמים נדודי השינה, אני מציע אולי לפנות למעבדת שינה בנושא כדי שיאבחנו עבורך את הבעיה. שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו