מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוני חדר כושראורי16/06/2010
שלום אני מתאמן כבר חודש בקרב מגע פעמיים בשבוע האימונים כוללים שכיבות שמיכה כפיפות בטן וכפיפות ברכיים ועכשיו אני רוצה להוסיף גם חדר כושר עוד 3 פעמים בשבוע בימים שאיןמ לי אימוני קרב מגע האם השרירים יוכלו להתפתח? כי ידוע שהשרירים צריכים צריכים מנוחה בשביל להתפתח והאם זה לא יפגע לי בשרירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוני
ד''ר איתי זיו16/06/2010מציע:
1. שתי אפשרויות: באותו יום של אימון הקרטה לבצע בהפרש של מספר שעות את אימון לבצע באותו יום של אימון אומניות הלחימה את אימון המשקולות. אפשרות שנייה הנה לבצע ביום אחר - למחרת. הדבר למעשה פחות אפקטיבי מכיוון שלכל קבוצת שרירים שפועלת יש להקצות 48 שעות מנוחה. הדבר למעשה עשוי להיות פחות משמעותי במידה ואימוני הכוח המבוצעים בקרטה לא מהותיים ניתן לבצע גם למחרת.
2. חשובה מאוד התזונה לאחר כל אימון שמתבצע על מנת לצמצם את התהליך הקטבולי של הרס השרירים באימונים אנאירובים.
3.. המנוחה לשרירים בכלל הדבר תלוי רבות בעצימות. בפועל ניתן לבצע גם מדי יום מחד או פעם בשבוע - מאידך. הכול תלוי במטרת האימון ובעצימות האימון.
מציע בכל מקרה להתייעץ עם איש מקצוע. פיזיולוג מאמץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)