מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודיםשרון17/06/2010
שלום רב
הכושר היחיד שאני מתחברת אליו הינו הליכה אך לצערי אחרי דקה מתחיל לי גירודים ברגלים
גירודים שרק מחמירים ככל שאני מתעקשת להמשיך ולצעוד.
הגירודים כל כך מטרידים שאני מוצאת עצמי עוצרת כל רגע ומגרדת ללא הועיל ובסוף ההליכה הרגלים שלי כמו בוערות.
בהתייעצות עם רופא משפחה הוא אמר כי לא שמע על תופעה שכזו
האם אתם מבינים מה גורם לתופעה?
האם יש לה פיתרון?
תודה
שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
ד''ר איתי זיו17/06/2010אני אישית לא מכיר את התופעה. ממליץ לפנות לפורום רפואת הספורט באתר בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לפנות
איתי הר-ניר18/06/2010לרופא, יתכנו מספר סיבות לתופעה, אם זה רגישות לשינוי בטמפרטורה על העור בשילוב עם הזיעה.
לא ציינת את גילך, ומצבך הרפואי.
יש תופעות של כפות רגליים/רגליים "בוערות" בגלל סיבות שונות הקשורות במערכת העצבים/מאזן הסוכר בגוף/אספקת דם או השילוב של כל/חלק מהמרכיבים שציינתי.
האם התופעה קיימת בנעליים שונות? בגרביים שונות, מחומר שונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה לי דבר דומה.
משה19/06/2010ובסוף גיליתי שזה אלרגיה לאיזה סוג של צמח שהייתי נחשף אליו במהלך ההליכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודים
עופר קיס20/06/2010ישנה תופעה של אדמומיות וגירודים עקב האימון - למעשה סוג של אלרגיה לפעילות.
תתקשרי לד'ר יוני ירום במדיקס ודברי איתו לגבי פיתרון אפשרי
036482333
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיר את התופעה
עמיחי10/08/2010זה קורה לי בקביעות, במיוחד אחרי הפסקה של פעילות ספורטיבית
(ריצה) וחזרה לפעילות.
זה מחמיר בקיץ.
אני מניח שהסיבה היא לחות וזיעה, או/ וגם. סוגי צמחיה, אבקנים, וכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)