משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל
    עומר
    17/06/2010

אני 5 חודשים בחדר כושר ועליתי 11 קילו הרוב שריר.הבעיה היא שאני שוקל עכשיו82 קילו על175 13אחוז שומן,האם זה נחשב משקל עודף כי בדקתי את הbmr?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל

הוספת תגובה

• לאודם

ד''ר איתי זיו
    17/06/2010

הערותי...
    1. 11 קילו שהעלית בתקופה של בחודשיים מורכבים ממסה שומנית וככל הנראה במקרה שלך גם מחלבון - שריר. השאלה האם בדקת אחוזי שומן באופן מקצועי ?
    2. 13% שומן הנם בטווח הנורמה התחתון (הממוצע הנו 20-13% בממוצע), כך שאם לאחר 11 ק"ג עלייה במשקל הנך עם אחוז שומן יחסית נמוך - מצוין. חשוב לוודא זאת.
    3. באיזה מכשיר אחוזי שומן נבדקת? במידה ובמכשיר המותת על מוליכות חשמלית מציע שתיבדק במצעות מכשיר אחר - קליפר אלקטרוני, או מכשיר מדויק אחר.
    4. התכוונת ככל הנראה ל- BMI ולא ל- BMR. אלו שני מושגים שונים. ה- BMI במקרה שלך באמת עשוי להיות גבוה מכיוון שהנך עוסק בפעילות אנאירובית ומשקל הגוף עולה בהתאמה וזאת למרות שאחוזי השומן עולים או לא עולים בהתאמה. לפיכך הנכון יותר מבחינתך הנו מדידת אחוזי שומן על בסיס קבוע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל

עומר
    18/06/2010

מזה חלבון שריר?זה השרירי האמיתי או יש הרכב אחר לשריר? ומתי השריר יהיה יציב?

יש לציין שאני מעלה כקילו וחצי כל חודש ,מטרתי להגיע ל90 קילו ולהוריד יותר אחוזי שומן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו