מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיזוק שריר יכול להזיק לרזות?חנה03/11/2007
שלום! אני מדריכת אירובי ועיצוב, יש לי בקבוצה מישהי מאוד רזה, יותר מגפרור... באמת! אני ממש מפחדת עליה כשהיא עובדת עם משקולות ומבצעת תרגילים קשים. היא בסביבות גיל השלושים ויש לה שני ילדים, היא אומרת שהיא לא מצליחה להשמין וטוב לה להתעמל. אבל זה ממש לראות שלד בפעולה, האם חיזוק השריר יכול להזיק לה במשהו? יש איזושהיא עיצה שאני יכולה לתת לה כדי שהפעילות תועיל לה?או שהיא תצליח להשמין? היא גם רוצה להגיע לשיעורי האירובי, אני יודעת שזה טוב לסבולת לב ריאה וכו'... אבל היא יכולה להרזות... מה לומר לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתאמנת רזה במיוחד
עופר קיס04/11/2007חנה שלום
סוף סוף שאלה חזקה, אז ככה
1. לבדוק אים היא אנורקסית ( מחלת אכילה
2. לבדוק אם יש אישור רפואי ואם היא סובלת מבעיה הורמונאלית
3. אם התשובה היא כן על אחת מהשאלות הקודמות, לא לתת לה להתאמן אלא אם יש אישור רפואי
ספציפי למצבה.
4. חיזוק עצמות ושרירים הוא מצויין את יודעת , אלא אם לא אוכלים סידן וקלוריות כיוון שאז יש רק נזק לרקמות בלי יכולת תיקון ובנייה
5. אם היא בכל אופן מתאמנת, הורידי לה משקלים, ועומס על מפרקים
(LUNGES, SQUATS שכיבות סמיכה וכו
שתיגש לקופת החולים שלה ותקבל תזונה ספציפית מתזונאית
אבל קודם כל צריך לוודא שהיא לא סובלת מהפרעת אכילה, כיוון שאז אסור לה להתאמן מחשש להתקף לב ו/או שברים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)