שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    ה
    25/06/2010

יש לי מטרה,אני רוצה בחודש להתפתח הרבה ולהוריד את הכרס האם אפשרי?
    אני במכון כושר יש לי תכנתי חזקה אני אוכל טוב אקח 2 אימונםי אישים ואשקיע
    איך אני מוריד את הכרס?כפיפות בטן עוזרות? להוריד שומן מה לעשות?תודה רבה רבה
    מחכה לתשובה :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• חודש אימונים

איתי הר-ניר
    25/06/2010

לשנות תוך חודש את הרכב הגוף, לא ממש אפשרי.
    "כפיפות בטן" לא "מעלימות" את הכרס.

בכדי לשנות את הרכב הגוף, יש בעיקר להתאים את התזונה, לבצע שילוב של אימון אירובי ואימוני התנגדות.
    כמו כן, יש להתייחס ליציבה כמשפיעה על המראה החיצוני.

אני מציע לך להתייעץ עם אנשי מקצוע פנים מול פנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- ה

ד''ר איתי זיו
    26/06/2010

מציע:
    1. על הרכב הגוף, קרי מסת השומן ומסת השריר ניתן להשפיע באופן ממשי על ידי אימונים מתאימים אירוביים ואנאירוביים ותפריט המוגבל קלורית. שינויים ניתן להבחין תוך תקופה קצרה מנקודת ההתחלה אך הדבר תלוי רבות בתוכנית האימונים והתזונה שחשוב שייבנו באופן מושכל על ידי איש מקצוע.
    2. ניתן להעלות מסת שריר לאחר מספר שבועות של אימונים ולהשפיע על האסתתיקה של הגוף.
    3. תרגילים לחיזוק שרירי הבטן לא יפחיתו את הכרס אך יעלו את הטונוס (מתח שרירי) ולכך השפעה בהיבט האסתתי.
    4. חשוב שתבדוק אצל איש מקצוע מידת אחוזי השומן בגופך על מנת לדעת איזו תוכנית אימונים מתאימה לך. סביר מאוד להניח שאחוזי השומן בגופך הנם מעל הממוצע - 20%-13%.
    5. אימונים אישיים - ממליץ בחום מכיוון שבמועדוני הכושר, יש רק מעטים שרמת השירות מספיק גבוהה על מנת שתקבל תוכנית אימונים מסודרת ומקצועית ללא תשלום...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו