תכנית אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכנית אימונים
    אריאל קורצברג
    28/06/2010

שלום!

אני מתאמן בחדר כושר כבר חודשיים בערך, בשיטת סבבמכשירים (כל אימון משתמשים בכל המכשירים, ועובדים על כול השרירים.)

עכשיו הבנתי שאם אני רוצה לפתח את הגוף, זה לא יעיל, ולכן אני צריך לעבוד כל פעם על שרירים אחרים.

עכשיו אין לי מושג איך זה הולך, ועל מה להתאמן כל פעם, מישהו פה יכול להסביר לי?

תודה, אריאל :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכנית אימונים

הוספת תגובה

• לאריאל

ד''ר איתי זיו
    29/06/2010

הערותי...
    1. על מנת להעלות מסת שריר מומלץ לבצע אימון מפוצל - AB.
    2. אימון מפוצל מןמלץ לבצע לפחות לאחר 3 חודשי אימון בהם הופעלו כל שרירי הגוף בתוכנית אימונים.
    3. במידה והפיצול הנו כמצוין הפעל ביום אחד קבוצות השרירים: חזה כתפיים, כופפי מרפק ושרירי הבטן וביום האחר: רגליים, גב, פושטי המרפק וזוקפי הגו.
    4. מספר הסטים לכל קבוצת שרירים הנו 10-5 כך שלכל קבוצת שרירים תבצע למעשה בין 3-2 תרגילים בממוצע במספר חזרות משתנה.
    הנכון ביותר לפנות למדריך חדר כושר שיבנה תוכנית אימונים המתאימה למטרות האימון ובהתאם לנתונים נוספים כגון: הרכב הגוף, מידת הפעילות היומיומית ועוד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו