מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן..יסמין04/11/2007
היי..
אני בת 21 והייתי נורא רזה, שקלתי 40 קילו על 1.62.
כשהתגייסתי עליתי בערך 15 קילו וכרגע אני שוקלת 54.
הגוף שלי ממש סבבה אבל יש משהו שמפריע לי מאוד וזה באיזור הבטן.
הבטן שלי בעיקרון ממש קטנה אבל יש לי מין "גלגל" ( נראה לי שזה עודף שומן) שכשאני יושבת או מתכופפת נוצר ממש בקע כזה וזה נורא מכוער.
אז השאלה שלי היא מה עושים כדיי להיפטר מהג'לי הזה? ואם בכלל אפשר?כי אני לא ילדה כבר.
אני מקווה שהבנתם אותי נכון.
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק רציתי להוסיף..
יסמין04/11/2007שהמשקל שלי תקין ביחס לגובה ואני רק רוצה להוריד את הדבר הזה בבטן.
אשמח מאוד לקבל תשובה.
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת בטן תחתונה
עופר קיס09/11/2007שני שלום.
אני בדילמה ואגיד לך למה.
אם שקלת 40 ק"ג סימון שהייתה לך הפרעת אכילה. מצד שני העלת משקל למשקל מתאים בתקופה האחרונה. אני חושש שאם אגיד לךשאין דרך להעלים שומן בבטן מלבד יצירת מאזן קלוריות שלילי , את עלולה שוב להכנס לסחרור במשקלך.
אז ככה. עזבי את הנסיון להוריד אחוזי שומן אלא בצעי את שני התרגילים הבאים:
1. כיפפת בטן חלקית (לא לעלות גבוהה אך מאידך לא לרדת עד הסוף) 3 כפול 12 יום כן יום לא
2. לאחר 5 אימונים כאלו להוסיף תרגיל בטן בו את שוכבת על הגב, הברכיים כפופות באויר. להביא את הברכיים לכיוון בית החזהולהחזיר חזרהל 90 מעלות
3. להפסיק תרגיל 2 אם הגב כואב, להתחיל בטווח חלקי ולאט להוסיף טווח בהרמת הברכיים
3. תמיכה של ידיים מתחת לראש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..ואני רק רוצה להגיד
יסמין11/11/2007שלא הייתה לי בעיה של הפרעת אכילה פשוט לא שמתי דגש על חשיבות צורת אכילה נכונה.
הייתי אוכלת הרבה מתוק ולא ממש אוכל אמיתי..החברים שלי שמכירים אותי יגידו שהייתי אוכלת הרבה אבל לא משמינה..
בכל מקרה מה שקרה זה שבצבא התחלתי להיפתח למאכלים שונים, שירתתי בבסיס שהיה ממש באמצע שכונה וכל ההורים תמיד היו מביאים לילדים שלהם אוכל מהבית מה גם שרציתי להשמין אז הלכתי אפילו לדיאטנית כדיי לעשות דיאטת השמנה..
העניין שהשמנתי בפרופורציות בכל האזורים בגוף חוץ ממה שאמרתי על הבטן..
אני לא אחת שמסתכלת על משקל זה לא ממש מעניין אותי כמה אני שוקלת..מעניין אותי להיות בריאה וחטובה ולא רזה מידי ולא שמנה מידי..
אז בעצם לפי תשובתך אני מבינה שספורט זה האופציה המומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציה מומלצת
עופר קיס11/11/2007ספורט הוא התרופה היחידה ללא תופעות לואי, כל עוד זה נעשה בצורה חכמה
התיחלי בהדרגה, תמצאי מועדון בריאות כפי ויאללה, לעבודה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך מאוד על היחס ועל זמנך!!
יסמין12/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)