מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף דחוף דחוףאלעד30/06/2010
יש לי גיבוש למשטרה בעוד 20 יום
עד לפני חודש התאמנתי וחזרתי לכושר רק בגלל טעות במבחו אקג בקופת חולים
(חובה למשטרה) חשבו שיש לי בעיות בלב והקפאתי את האימונים ורק עכשיו קיבלתי תשובה מכל הבדיקות שהכל תקין אז ככה
אני מאוד מאוד מתקשה לעשות כפיפות בטן ושכיבות שמיכה וזה מאוד קריטי לגיבוש אני עושה 20 בערך ואני צריך 60 מה האימון הכי נכון ויעיל שאני יכול לעשות בזמן הקצוב שיש לי
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיבוש למשטרה
עופר קיס01/07/2010שכיבות סמיכה 10 שכיבות סמיכה עם 15-20 שניות מנוחה כפול 8 מנוחה 10 דקות ונסיון נוסף כמה עשיריות שיצא
יום שאחרי כן 11 וכן הלאה - פעם בשבוע עשה מבדק
בטן אותו הדבר רק ב15-20 ועלה כל אימון 2
אימונים ימים זוגיים או אי זוגיים
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך דחוף
אלעד01/07/2010מצטער על הבורות אבל זה כנראה מלחץ
10 שכיבות צמיחה כפול 8 סטים כאלו כל יום???
וכנ"ל בכפיפות בטן??
אגב אם אני יירשם לחדר כושר יש מכשירים שיעזרו לי להעלות את הרמה ולשפר משמעותית ?\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)