הולמס פלייס מודיעין- ביזיון!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הולמס פלייס מודיעין- ביזיון!!!!!!!!
    שגית
    03/07/2010

אני מנויה בהולמס פלייס כ- 7 שנים ומשנה לשנה אני מרגישה הדרדרות בכל נושא השירות במיוחד לאורחי המנוי. ביום שבת רציתי לצרף את אחי לבריכה וברשותי כרטיסי אורח בהגיעי לקבלה נמסר לי שהכרטיסייה לא תקפה לחודשים יולי אוגוסט ספטמבר - האם זה הגיוני שבחודשי הקיץ אני לא אוכל להכניס אורחים???? נאמר שניתן לשלם תשלום חד פעמי של 60 ש"ח לכניסה חד פעמית. האם זה השירות שמגיע למנוי שמשלם כ"כ הרבה בחודש מעל 600 ש"ח ולא יכול להנות מההטבה הבסיסית שמגיעה למנוי?
    מה שבטוח אני לא אחדש את המנוי של משפחתי בהולמס פלייס וכן אני ממליצה לכולם לבדוק את העניין !!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הולמס

עופר קיס
    03/07/2010

אני מרשת מתחרה כך שאינני יכול להגיב לגבי הולמס. אך לגבי צרכנות , תבדקי את הכתב הקטן בכל מה שחתמת ( וכן תשאלי אותם היכן זה מופיע) באם התשובה לא מספקת אוך ואם אין שם איזכור לגבי החודשים הנ"ל תמיד יש ערכאה משפטית קצרת מועד לנושאים אלו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשגית= הולמס פלייס

יוסי
    03/07/2010

אני לא מבין את האנשים שמוכנים לשלם 500 שקל בחודש , על מה???

לא שווה כלום כל הולמס פלייס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו