מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הולמס פלייס מודיעין- ביזיון!!!!!!!!שגית03/07/2010
אני מנויה בהולמס פלייס כ- 7 שנים ומשנה לשנה אני מרגישה הדרדרות בכל נושא השירות במיוחד לאורחי המנוי. ביום שבת רציתי לצרף את אחי לבריכה וברשותי כרטיסי אורח בהגיעי לקבלה נמסר לי שהכרטיסייה לא תקפה לחודשים יולי אוגוסט ספטמבר - האם זה הגיוני שבחודשי הקיץ אני לא אוכל להכניס אורחים???? נאמר שניתן לשלם תשלום חד פעמי של 60 ש"ח לכניסה חד פעמית. האם זה השירות שמגיע למנוי שמשלם כ"כ הרבה בחודש מעל 600 ש"ח ולא יכול להנות מההטבה הבסיסית שמגיעה למנוי?
מה שבטוח אני לא אחדש את המנוי של משפחתי בהולמס פלייס וכן אני ממליצה לכולם לבדוק את העניין !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולמס
עופר קיס03/07/2010אני מרשת מתחרה כך שאינני יכול להגיב לגבי הולמס. אך לגבי צרכנות , תבדקי את הכתב הקטן בכל מה שחתמת ( וכן תשאלי אותם היכן זה מופיע) באם התשובה לא מספקת אוך ואם אין שם איזכור לגבי החודשים הנ"ל תמיד יש ערכאה משפטית קצרת מועד לנושאים אלו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשגית= הולמס פלייס
יוסי03/07/2010אני לא מבין את האנשים שמוכנים לשלם 500 שקל בחודש , על מה???
לא שווה כלום כל הולמס פלייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)