כמה פעמים בשבוע צריך להתאמן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה פעמים בשבוע צריך להתאמן?
    לירון
    03/07/2010

היי
    אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע על אליפטיקל 50 דקות
    לפעמים בה לי להתאמן יום אחרי יום ..אך קראתי שזה לא בריא כי צריך לנוח יום אחד לפחות בין אימון לאימון על מנת למלא את ה"מצברים"
    האם אני יכולה לעשות אימון על אליפטיקל 50 דקות יום אחרי יום?
    אני רוצה להתחיל להתאמן 4-5 פעמים בשבוע
    שאלה שנייה- לפי שעון פולאר עם חגורת הבטן- אני שורפת כ-500 ק"ל באימון אליפטיקל 50 ד"ק
    אני בת 28 משקל 68 גובה 1.68
    האם זה הגיוני לשרוף כמות כזו של קלוריות באימון? ( האימונים שלי הם דרגה 8-9 על קושי 1-2)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אימונים בשבוע

עופר קיס
    04/07/2010

ניתן ורצוי להתאמן 5 פעמים בשבוע. חשוב לווסת את האימון ולבצע יום קשה יום קל ולהקשיב לגוף
    לגבי קלוריות יתכן תלוי בקושי האובייקטיבי של הפעילות ( הספק - עבודה) ולא בתחושה שאת חוווה את הפעילות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון יותר מ 3 פעמים בשבוע

דיאנה בן צבי
    05/07/2010

היי,
    לגבי השאלה שלך אם אפשר להתאמן יותר מ 3 פעמים בשבוע.
    התשובה היא כן במידה ואת עושה סוג אחר של פעילות ולא מאמצת את אותם השרירים.

לגבי השריפה של 500 קלוריות, זה בסדר גמור.
    אני מורה לזומבה כשאר בשעה השריפה היא בין 500-1000 קלוריות, תלוי במאמץ של המתאמן.
    מה שכן חשוב, זה להשלים את האנרגיה ששרפת - כלומר לאכול שעה שעתיים אחרי האימון, חלבונים ופחמימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו