מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה פעמים בשבוע צריך להתאמן?לירון03/07/2010
היי
אני מתאמנת 3 פעמים בשבוע על אליפטיקל 50 דקות
לפעמים בה לי להתאמן יום אחרי יום ..אך קראתי שזה לא בריא כי צריך לנוח יום אחד לפחות בין אימון לאימון על מנת למלא את ה"מצברים"
האם אני יכולה לעשות אימון על אליפטיקל 50 דקות יום אחרי יום?
אני רוצה להתחיל להתאמן 4-5 פעמים בשבוע
שאלה שנייה- לפי שעון פולאר עם חגורת הבטן- אני שורפת כ-500 ק"ל באימון אליפטיקל 50 ד"ק
אני בת 28 משקל 68 גובה 1.68
האם זה הגיוני לשרוף כמות כזו של קלוריות באימון? ( האימונים שלי הם דרגה 8-9 על קושי 1-2)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימונים בשבוע
עופר קיס04/07/2010ניתן ורצוי להתאמן 5 פעמים בשבוע. חשוב לווסת את האימון ולבצע יום קשה יום קל ולהקשיב לגוף
לגבי קלוריות יתכן תלוי בקושי האובייקטיבי של הפעילות ( הספק - עבודה) ולא בתחושה שאת חוווה את הפעילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון יותר מ 3 פעמים בשבוע
דיאנה בן צבי05/07/2010היי,
לגבי השאלה שלך אם אפשר להתאמן יותר מ 3 פעמים בשבוע.
התשובה היא כן במידה ואת עושה סוג אחר של פעילות ולא מאמצת את אותם השרירים.
לגבי השריפה של 500 קלוריות, זה בסדר גמור.
אני מורה לזומבה כשאר בשעה השריפה היא בין 500-1000 קלוריות, תלוי במאמץ של המתאמן.
מה שכן חשוב, זה להשלים את האנרגיה ששרפת - כלומר לאכול שעה שעתיים אחרי האימון, חלבונים ופחמימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)