לחץ דם נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם נמוך
    שלי
    04/07/2010

שלום,
    אני מתאמנת באופן קבוע בחדר כושר כבר מס' שנים, אימוני אירובי וכוח, בת 21, גובה 1.60 משקל 48. אני בריאה, חוץ מדבר אחד- יש לי לחץ דם נמוך: כ-90/60, לפעמים אפילו הלחץ דם הדיאסטולי מגיע לערכים של 50.. האם יש מקום לדאגה ובירור נוסף? איני מרגישה עייפות או חולשה או ירידה בכוח באימונים..
    מהן הסיבות ללחץ דם נמוך וכיצד ניתן להעלות אותו באופן בריא?

שאלה נוספת- שנה הבאה אתחיל ללמוד כסטודנטית ועל מנת לשמור על כושר גופני אני מעוניינת לרכב על אופנים אל המכללה וחזרה, רציתי לשאול האם רכיבה עם תיק לימודים על הגב באופו יומיומי עלול לגרום לעומס רב מדי על הגב ולנזק? האם רצוי לי לוותר על הרעיון, לנסוע באוטובוס ולבצע פעילות גופנית בשעות הערב? מה דעתכם?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם נמוך

הוספת תגובה

• לחץ דם נמוך

שלי
    09/07/2010

שאלתי דולגה, אשמח לקבל תשובה,
    תודה! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ דם נמוך

עופר קיס
    11/07/2010

אינני רופא אך עד כמה שאני יודע אם אין סימפטומים של לחץ דם נמוך - אין בעיה וזה רק טוב. אם יש סחרחורות מקימה מהירה מישדיבה או שכיבה - לבדוק. אם אין בכל מקרה אם נופל ל נ50 שווה לבדוק - אבל רק אצל קרדיולוג או רופא ספורט.
    לגבי התיק על הגב - תלוי במשקל ובמשך הרכיבה - בכל מקרה עמוד שדרה ניטראלי וגו ישר. בטן קצת מכווצת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו