חיזוק כתפיים והרחבתם+חיזוק הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק כתפיים והרחבתם+חיזוק הגב
    דור
    04/07/2010

שלום,שמי דור ואני כמעט בן 15,אני נמצא בכושר מצוין אבל הייתי מעוניין לחזק את שרירי הגב העליון והתחתון ולחזק במידה ניכרת את הכתפיים(ותוך כדי לגרום להתרחבותם),הייתי מעוניין שתתנו לי תרגילים(רצוי עם תמונות) של מה שאוכל לעשות בשביל לחזק את הכתפיים והגב(יש לי מתח,מזרון אימונים ומשקולות מקצועיות ואין לי בעיה לאלתר משהו אם צריך).

בתודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• . . .

דור
    05/07/2010

מישהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתפיים

שי אלנקרי
    06/07/2010

שלום דור,
    אכן עלייך לכלול תרגילי כתפיים וגב כדי להרחיב את פלג גופך העליון אבל לא רק. חשוב לשמור על פרופורציות באימונים וזאת ולא להזניח אף חלק בגוף. ידוע שאימון שרירי הרגליים תורם רבות להפרשת הורמונים אנאבוליים ולסייוע בהתפחות פלג גופך העליון. לגבי התרגילים: המגוון הוא רחב: 2 אופציות.
    1. לחפש תרגילים ברשת היוטיוב, תרגילי ווידאו שיתנו לך כיוון (אבל לא מספיק טוב כדי להמחיש בצורה הטובה ביותר).
    2. להתייעץ עם המדריך בחדר הכושר ולהתייעץ איתו על כך, בהתאם ליכולתך הוא גם יוכל להתאים לך תרגילים מתאימים. תוכנית אימון = למרשם רפואי, יש לעשות זאת בהתאמה אישית לגוף ולא להתאים את הגוף לתכנית האימון. שיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו