מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אירובי ואנאירובירוני05/07/2010
שלום רב,
יש לי עודף משקל של כ-15 ק"ג והמטרה שלי היא קודם כל לרדת למשקל תקין, זה מה שחשוב לי מבחינה בריאותית ורק אחר כך זה לחטב את הגוף.
היום אני עושה 6 פעמים בשבוע אירובי כשעה כל פעם.
האם עדיף לי לחלק את זה ליום אירובי ויום אנאירובי- למשל 3 פעמים בשבוע אירובי ו3 פעמים בשבוע אנאירובי או שעדיף להישאר במתכונת הנוכחית של כל יום אירובי? (הבנתי שאימון אירובי שורף יותר קלוריות מאשר אימון אנאירובי).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת במשקל
דיאנה בן צבי05/07/2010היי,
אם את רוצה לרדת במשקל, אני מציעה לך לגוון את הפעילות שאת עושה 6 פעמים בשבוע.
לא מומלץ ופחות אפקטיבי לעשות אותה פעילות גופנית, תעשי 3 פעמים אירובי וכל השאר כל פעם משהו אחר.
דיאנה בן צבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירובי ואנאירובי
שי אלנקרי06/07/2010שלום גיא,
השילוב בין אירובי לאנאירובי הוא השילוב המושלם להפחתה במשקל. מצד אחד אתה מעודד הוצאה אנרגטית, שורף קלוריות ושומנים ובמקביל אתה מחזק ומעצב את הגוף, דבר שתורם להגדלת מסת השריר ולעלייה מסוימית בקצב חילוף החומרים. מה עוד שאימון אנאירובי תורם לא מעט למראה הגוף, לעיתים המשקל אינו זז משמעותית אך הרכב הגוף משתנה, זאת אומרת: ישנה הפחתה בשומנים ועלייה במסת השריר.
אם יש באפשרותך לעשות זאת בימים לסרוגין מה טוב, במידה ולא עדיין ניתן לשלבם יחד באותו אימון. כרגע זה השילוב האופטימאלי לתוצאות הטובות ביותר. דבר נוסף הוא עניין התזונה, אני לא יודע הרבה פרטים עלייך וגם לא להתאים לך תכנית תזונה, אבל תכנית אכילה אישית, מאוזנת ומבוקרת לא פחות חשובה מהשניים עליהם דיברתי מעלה. שיהיה בהצלחה בתהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)