כמה שאלות חשובות!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות חשובות!!
    בן
    06/07/2010

שלום, אני בן 17 וחצי, מתאמן בחדר כושר.
    יש לי כמה שאלות שמאוד חשובות לי:

1. האם ריצה בהליכון במשך כחצי שעה לפני אימון משקולות תפגע בעלייה במסת השריר? יש לציין שאני מקפיד על מאזן קלורי חיובי.
    2. כאשר אני אפסיק להתאמן בחדר הכושר, כיוון שאני אתגייס לצבא, האם כל מה שפיתחתי ייעלם? כל השריר שגדל יחזור להיות קטן? זה די מבאס אם כן.. כי אני כבר כמעט שנה מתאמן וזה חשוב לי
    3. אני מתאמן כבר כמה חודשים, אך ישנם תרגילים שאני לא מצליח לעלות במשקלים שלהם. לכן, רציתי לדעת האם השריר ימשיך לגדול, אפילו אם אין עלייה במשקלי העבודה.. אחרי אימון משקולות אני כבר מגיע למצב שאני לא יכול יותר להמשיך ולהתאמן והשרירים התעייפו. האם זה המצב האידיאלי?

מקווה שתענו לי על השאלות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות חשובות!!

הוספת תגובה

• תשובות

עופר קיס
    06/07/2010

1. כן - עלול לפגוע
    2. כן - יתכן וחלק גדול יאבד, בעיקר בטירונות
    3. יתכן וימשיך לגדול , נראה לי שלא. לגיטימי שהשרירים יתעייפו אם האימון היה יעיל
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלות...

בן
    06/07/2010

איך הריצה על ההליכון יכולה לפגוע לי במסת השריר?
    אני רץ על ההליכון חצי שעה לפני כל אימון משקולות.

אמרו לי שזה בסדר לעשות פעילות אירובית בזמן תקופת העלייה במסת שריר, כל עוד אני מקפיד על תזונה נכונה...

אז רציתי הסבר איך זה יכול לפגוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה במסה

עופר קיס
    06/07/2010

קשור להורמוני גדילה בעיקר IGH-1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו