אימון 2 שאלות (גיל 14)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון 2 שאלות (גיל 14)
    תאיר
    06/07/2010

*אני מתאמן כבר בערך שנתיים-שלוש על בטן ואני לא רואה שום תוצאות...
    אני עושה:
    כפיפות בטן רגיל 25 חזרות 5 סטים
    כפיפות בטן נטוי לשמאל 25 חזרות 5 סטים ונטוי לימין כנ"ל.
    בנוסף, אני משחק הרבה כדורסל (כפעילות אירובית נוספת).
    עכשיו השאלה שלי אם אני צריך להחליף אימון ולהתחיל ריצות או שאני פשוט צריך לצאת לריצות?

*אני מעוניין להתחיל לעבוד על שאר חלקי הגוף חוץ מבטן כגון: גב, כתפיים, יד קדמית, יד אחורית.
    האם יש אפשרות שאני אקבל המלצה על אימון שעליי לעשות??

תודה מראש,
    תאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון 2 שאלות (גיל 14)

הוספת תגובה

• ???

תאיר
    07/07/2010

????
    מישהו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתאיר

ד''ר איתי זיו
    07/07/2010

הערותי...
    1. תוצאות.. למה הכוונה? חיזק ? שיפור האסתטיקה?
    2. חשוב לחזק את כל שרירי הגוף ולא רק את הבטן במידה והנך מעוניין בתוצאות. לפיכך ממליץ שתפקוד מועדון כושר באזור מגוריך ובצע אימוני כוח 3 פעמים בשבוע בהם תפעיל את של קבוצות השרירים בגוף: רגליים, גב, חזה, כתפיים, כופפי מרפק, פושטי מרפק, בטן וזוקפי גו.
    לאחר מספר חודשי אימון (כ-3) ניתן להתקדם ולבנות תוכנית מתקדמת יותר.
    3. ריצות - השאלה הנה מטרת האימון. מומלץ לבצע פעילות אירובית מסוגים שונים לפחות 3 פעמים בשבוע ומומלץ כמובן יותר. הזמן לאוכלוסייה הרחבה הנו בטווח של 60-10 דקות בממוצע. חשוב לבנות תוכנית אירובית מסודרת ועלייה בהדרגה בדרישות הגופניות על מנת שלא תתרחש פציעה או בעיות אחרות.
    מציע לבנות תוכנית כוללת עם מאמן כושר מוסמך ורציני.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך..

תאיר
    08/07/2010

ד"ר איתי זין,
    תודה על התשובות ובקשר להערותיך:
    1-בתוצאות אני מתכוון לחיטוב ובעיקר קוביות בבטן (מה שהכי חשוב לי).
    2-אין באפשרותי כרגע ללכת למכון כושר מסיבות כאלה ואחרות ובעקבות זאת הייתי מעוניין אם תוכל להציע לי אימון ביתי זמני עד שאוכל להגיע למכון כושר.
    3-כמה פעמים בשבוע מומלץ לרוץ ובמשך כמה זמן\כמה קילומטרים??

תודה רבה,
    תאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאיר

אודם
    08/07/2010

מנסיון שלי השריר בחיים לא יגדל כאשר אתה עושה למעלה מ15 חזרות(זה כמו אירובי לבטן).
    ממליץ להוסיף משקל או התנגדות לתרגיל כך שהשריר יגדל יותר(מומלץ בחדר כושר ששם יש יותר מכשירים בטיחותיים לגב )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל..

תאיר
    08/07/2010

כן.. אבל האם יש אפשרות שיציעו לי פה תכנית אימונים זמנית???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .

עומר
    08/07/2010

רק שתדע שהשריר לא עולה ב25 חזרות(אז גם אם תעשה 5 שנים כפיפות בטן -בזבוז זמן לא תראה תוצאות שאתה רוצה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את זה הבנתי...

תאיר
    08/07/2010

את הקטע של השריר אני הבנתי...
    אני מדבר על זה שאני רוצה לדעת אם יש איזושהי אפשרות שאני אקבל פה תכנית אימונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתאיר- תשובות

ד''ר איתי זיו
    09/07/2010

1. חיטוב הגוף ניתן להשיג על ידי אימוני חיזוק מתאימים וירידה עקיבה באחוזי השומן. לשם הפחתת אחוזי שומן יש לבצע אימונים אירוביים על בסיס קבוע וכן להקפיד על תזונה מתאימה, בדרך כלל- היפוקלורית.
    2. גם בבת באמצעות ציוד לא מקצועי ניתן להשיג תוצאות לא רעות. ממליץ לרכוש מתח (או לבצע תרגיל זה בשטח הפארק, מגרש כדורסל- על אחד הסלים, שער כדורגל, במתקנים בחוף הים ועוד). מציע לרכוש גומיות כושר, או מוט ג'ים סטיק ו/או רצועות TRX. מדובר בציוד לא יקר וניתן לבצע באמצעותו אלפי תרגילים מתאימים.
    3. מציע 3 אימוני כוח בשבוע ו-4 אימונים אירוביים וזאת במידה ואינך מתאמן מתחיל אלא עם ותק של מספר חודשים באימון.
    4.במידה ואין ברשותך ציוד כלל ניתן לבצע שכיבות סמיכה , מתח, תרגילים לשרירי הבטן, סקווט על גבי כסא בבית או על ספסל בחוץ עם זמני מנוחה קצרים בין הסטים וכדומה. כל התרגילים הללו ניתן לבצע במספר ווריאציות ואופנים.
    בשלב ראשון מציע שתבצע את התרגילים הבאים:פיפ
    שכיבות סמיכה - 4 סטים X 15 חזרות.
    מתח - 4 סטים X לפי יכולתך.
    כפיפות גו באלכסונים - 4 סטים X 15 חזרות.
    סקווט עם משקל גוף על גבי כסא נמוך- 4 סטים של 15 חזרות.
    פעילות אירובית- הליכה או ריצה קלה של 20-15 דקות בימים לא עוקבים בדופק של 60% מדופק מירבי.
    כל זאת לחודש ראשון בלבד.
    ממליץ בחום להתייעץ עם איש מקצוע. חשוב ויסייע לך רבות להתקדם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תאיר
    09/07/2010

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך עושים?

תאיר
    09/07/2010

איך עושים כפיפות גו??
    איך עושים סקווטים??
    סליחה על החפירה חחח..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם שחייה מחטב או רק ריצה?

דניאל
    09/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו