פעם שניה - בבקשה תענו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם שניה - בבקשה תענו לי
    ברי
    07/07/2010

שלום,

אני בת 28 ו 5 חודשים לאחר ניתוח קיסרי שני עם שרירי בטן מאד חלשים
    ורוצה להתחיל בחיזוקם.
    אני מדי יום עושה הליכה כ 50 דק'
    ורוצה גם להתחיל כפיפות בטן.
    איך אני יכולה להתחיל ?
    מאיזה כמות של כפיפות בטן?

אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם שניה - בבקשה תענו לי

הוספת תגובה

• כפיפות בטן

דיאנה בן צבי
    07/07/2010

היי,
    מכיוון שיחסית לא הרבה זמן עבר אירי הלידה שלך, שרירי בטן שלך עדיין חלשים.
    זה מצוין שאת עושה הליכה.

מה שקשור לכפיות בטן, אפשר להתחיל לעשות כפיפות אבל את צריכה להיות מאוד זהירה בעניין הזה על מנת לא ליצור מצב של שרירי בטן תפוסים .
    אני ממליצה להתחיל לאט לאט ובכל מקרה להתעייץ עם רופאת נשים שלך.
    מעבר לזה, אל תשכחי שכפיפות בטן לאוו דווקא עוזרות לבטן להגיע לרמה של שטוחה.
    פעילות אחרת כמו אירובי, ריצה וכו' גם הן פעילויות נהדרות לשריפת השומנים באזור הבטן.

אני אישית מורה לזומבה. ממליצה לך לנסות פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברי

ד''ר איתי זיו
    07/07/2010

מציע:
    לחזק את שרירי הבטן בשלב זה בכיווצים סטטיים באמצעות תרגילים כמו גשר קדמי או גשר צידי. במקרה זה מחזקים את שרירי הבטן העמוקים והדבר חשוב במיוחד.
    חשוב לחזק תא שרירי השלד בכלל ולא רק את שרירי הבטן וזאת על מנת למנוע חוסר איזון שרירי צפוי. במקרה זה נציין שחיזוק כנגד משקל גוף, משקולות חופשיות או אף פילאטיס מכשירים או סוגים מסוימים של יוגה יניבו תוצאות מצוינות, לרבות שרירי הבטן שיתחזקו באופן ממשי.
    מינונים:
    מציע שתבצעי 3-2 אימוני התנגדות בשבוע. כאמור, לא רק לשרירי הבטן. בכל מקרה לא ממליץ לבצע יום אחר יום.
    ניתן לבצע 4-3 סטים באימונים הראשונים של 20-10 שניות בכל תרגיל הכולל כיווצים סטטייים ומספר חזרות של 20-10 בקירוב אם מדובר בתרגילים בהם הכיווץ הנו דינאמי.
    שאלות נוספות ואולי התייעצות אישית מציע לפנות לעירית פז, רכזת קורס נשים בהיריון ולאחר לידה - 0505358908.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו