אימון חיזוק ומתיחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון חיזוק ומתיחה
    לירון
    08/07/2010

אני מעוניינת בחיזוק שרירי מקרבי הירך, ומתאמנת בדרך כלל במכשיר הייעודי בחדר הכושר (ה"גניקולוג") כמו כן חשוב לי לעבוד על גמישות איזור זה והגדלת טווח הפישוק. נראה לי שעבודה על חיזוק השריר פוגעת בגמישותו. האם אני צודקת בחשיבתי? האם ניתן לבצע אימון גמישות באותו יום שבו אני מבצעת אימון חיזוק לאותם השרירים או עדיף להפריד ביניהם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון חיזוק ומתיחה

הוספת תגובה

• ללירון

ד''ר איתי זיו
    09/07/2010

הערותי..
    1. אין מניעה לבצע אימוני גמישות למקרבי הירך לאחר אימוני חיזוק להיפך - אף מומלץ.
    2. חיזוק שרירים לא פוגע במידת הגמישות כל עוד מפעילים את השריר בטווח המתאים. לכל שריר טווח מומלץ אחר.
    3. במקביל מציע לבצע תרגילי חיזוק מתילה מגוונים אחרים ולא רק במכונה הייעודית. התוצאות תהיינה טובות יותר אם תגווני ותבצעי תרגילים אחרים כנגד משקל גוף, פולי תחתון וכדומה.
    4. את הגמישות של השרירים ניתן לשפר באופן משמעותי. חשוב להתמיד ולבצע מספר אימונים בשבוע. בל נשכח שעם הזמן, העלייה בגיל הגמישות פוחתת ולכם חשוב להקפיד על שיפור מרכיב כושר גופני זה .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו