השפעת סוג האימון האירובי על ההרגשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת סוג האימון האירובי על ההרגשה
    עמית
    11/07/2010

שלום רב,

אני בן 37 , מתאמן מזה כ-7 שנים, מבצע בעיקר אימונים אירוביים מסוגים שונים (ספינינג, ריצה, קרוס...), אני עובד עם מד דופק ועובד על טווח דפקים שבין 158 ל 168.
    שאלתי היא - לפעמים באותו דופק אני מרגיש הבדלים במאמץ בין סוגי האימון השונים - למשל בקרוס אני מגיע לדופק 165 ומרגיש שקל לי לעבוד יחסית, לעומת זאת בריצה קשה יותר.
    האם זה נורמלי ? האם יש לכך הסבר ?

תודה

עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלתי לא נענתה

עמית
    13/07/2010

שאלתי לא נענתה אשמח אם תוכלו להתייחס
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעמית

ד''ר איתי זיו
    14/07/2010

הערותי..
    1. בריצה יש שינוי של מרכז הכובד, יש IMPACT ושרירים רבים יותר מעורבים מאשר בקרוס טריינר. אי לכך ההשפעה על הדופק והתחושה הכוללת עשויה להיות שונה.
    2. ייתכן שבקרוס טריינר ייתכן שסגנון הפעילות שלך מדויק ויעיל יותר ואילו בריצה פחות. הדבר משמעותי במיוחד ומעל ההרגשה הכוללת.
    3. מציע לגוון בין הפעילויות. חשוב. כמו כן לעש/ות שימוש בשיטות אימון שונות ושינוי בדופק.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו